Cooler Master MasterKeys Lite L Nasıldır ?

Merhaba,
Başta Adeks, Zocco, Gameekstra, Hepsiburada, sanalmarketim, İnventus gibi bayilerimizden temin edebilirsiniz.
Birkaç örnek link;
CM Storm SGB-3040-KKMF1-TU MasterKeys Lite L Combo RGB LED Türkçe Klavye Mouse Seti | sanalmarketim
Cooler Master Storm Master Combo Klavye + Mouse Set - TÜRKÇE

Bu video aydınlatmayı görmek için faydalı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi CM ye ait mem-chanical switch kullanılıyor, mekanik hissiyatlı diyebiliriz.

sanalmarketim.com üzerinden sipariş verdim ben, şu an en uygun fiyat orda benim araştırmalarıma göre ve çok az bir vade farkı ile 6 taksite bölme imkanları var @Hı ım Trianon şu anda kargoda olması gerekiyor bi aksilik çıkmaz ise sanırım yarın elimde olucak. Önümüzdeki günlerde ufak çaplı bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum.

Selam,

RGB tabiki,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diğer konuyu tam anlayamadım, video linkini yazar mısınız?

Selam,

RGB tabiki,

2:50'de bahsettigim olay var, adamin tiklamasina da bagli olabilir bilmiyorum.

Selam,

RGB tabiki,

Cevap bekliyorum [emoji1]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı