Cooler Master MasterKeys Lite L Nasıldır ?

Bu anlatılanlar sadece RGB mekanik modelde yapılabiliyor, SDK yazılımı ile kendi yaptığınızı yükleyebiliyorsunuz, ürünün led seçenekleri için ayırca yazılımı var. Lite modelinde yazılım desteği yok, klavyenin üzerinden led aydınlatmayı ayarlıyorsunuz.

Hayır Lite modelinde değil Pro modelinde bu anlatılanları yapabiliyor muyuz ?

Evet pro da yazılım bulunmakta
@Cooler Master Türkiye Birkaç sorum var Bu seti almayı düşünüyorum da Kuzenimde de var 1 aydır kullanıyormuş hiçbir sıkıntı yok mükemmel felan dedi Neyse Sorularım:

- Mouse da DPI Ayarı renklere göreymiş mesela 500 Kırmızı 2000 Mor vb Sürekli renk değişen modda yani color cycle modda da mı sürekli DPI değişiyor Yoksa Sabit mi sabit se color cycle modda kaç DPI yada biz mi ayarlıyoruz Ayarlıyorsak nasıl (Kısaca mouse (color cycle modda iken DPI kaçtır veya Nasıl değiştirilir )

- Klavyenin arka plandakı ışıkları dayanıklı değil mi ?

-Klavye Su geçirmez mi ? Yani atıyorum yanlışlıkla su döküldü çok az bozulur mu ?

-Klavyenin basım ömrü Kaç Milyon ?

Arkaplan ışıkları çok güzel ve dayanıklı
Su geçirmez, FB sayfamızda üzerine su döken bir arkadaşımızın fotosu mevcut
DPİ değiştirmek için sadece dpi düğmesine basıyorsunuz, diğerleri için fotodaki gibi tuş kombinasyonları var.

Klavyenin basım ömrü Kaç Milyon ?
12 milyon

Dosya Ekleri

• mouse.png
    mouse.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 289
Arkaplan ışıkları çok güzel ve dayanıklı
Su geçirmez, FB sayfamızda üzerine su döken bir arkadaşımızın fotosu mevcut
DPİ değiştirmek için sadece dpi düğmesine basıyorsunuz, diğerleri için fotodaki gibi tuş kombinasyonları var.

Klavyenin basım ömrü Kaç Milyon ?
12 milyon
Masterkeys incelemesi yapar mısınız? Bebce tum sorularin cevabi orda yanit bulur. Ben hic Türkçe incelemesini görmedim. Ilgi gosteren cok olur. Yapin bence.

@Cooler Master Türkiye Kullanmakta olduğum CM marka 500W güç kaynağım bazı oyunlarda cızırtı ve kapanma sorunu yaşıyor ürünün garantisi bitti ancak servise yollasam bir çözüm bulunabilir mi ?

Ürün hangi distribütore aitse(garanti kartında yazar) onunla görüşün yardımncı olurlar

@Cooler Master Türkiye ürünü dün aldım çok beğendim fakat sağ üstteki G yi anlamadım nedir o. f12 ve f11 ile rengi değişiyor bilgilendirirseniz sevinirim

Selam, ürünün içinden çıkan kullanma kılavuzuna baktınız mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı