Cooler Master Masterkeys Pro L RGB vs HyperX Alloy FPS

Peki rgb Cooler Master klavye önerebilir misiniz 350 liraya kadar Cooler Master masterkeys litre önerir misiniz

masterkeys lite olacaktı sözlük yapmış pardon
Valla logitech in switchlerini bende beğenmedim ne yalan söylim sesi fena değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla. Bence Hyperx cok güzel bi klavye rgb olmamasına takılma tek eksiği bilek desteği sanırım, Gameekstra'da Blue switch'li modelini "AlloyWtcnn" koduyla indirimli alabilirsin.

Valla logitech in switchlerini bende beğenmedim ne yalan söylim sesi fena değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla. Bence Hyperx cok güzel bi klavye rgb olmamasına takılma tek eksiği bilek desteği sanırım, Gameekstra'da Blue switch'li modelini "AlloyWtcnn" koduyla indirimli alabilirsin.
Blue switch almayı ben de çok isterdim ama çok ses çıkarmasından dolayı alamayacağım büyük ihtimalle ailem kızar

Blue switch almayı ben de çok isterdim ama çok ses çıkarmasından dolayı alamayacağım büyük ihtimalle ailem kızar
Kırmızı switch li modelde indirim varsa artık hemen alacağım

Veya ne kadar bir indirim var acaba

Bütün yardım eden herkese teşekkürler Hyper X Alloy Fps Red switch aldım

M

Bütün yardım eden herkese teşekkürler Hyper X Alloy Fps Red switch aldım
Memnunmusun klavyeden?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı