Cooler Master Masterkeys Pro L RGB vs HyperX Alloy FPS

Bursa'da mekanik klavyelerimizi bulabileceğiniz bir mağazamız yok malesef. Reser bilgisayarda Devastator ve Masterkeys Lite modellerimiz mevcut.
Sizin önerebileceğiniz mekanik olarak bu masterkeys pro serisi dışında var mı

Tamam zaten bütçesinin en iyi ürünü.
Hayırlı olsun.
Sizin önerebileceğiniz cooler master masterkeys pro serisi dışında cooler master mekanik klavye var mı

Sizin önerebileceğiniz cooler master masterkeys pro serisi dışında cooler master mekanik klavye var mı
Veya cooler master masterkeys lite işimi görür mü

Veya cooler master masterkeys lite işimi görür mü

paran varsa al keyfine bak rgbden kısıp en iyi klavyelerden birine sahip olabilirsin.

Corsair Gaming K70 LUX Red LED Cherry MX Kırmızı Mekanik Fiyatı

birde bu var logitech g413 suan steamde 380 lira değerindeki pubg jeans skinini hediye ediyor. 300 lirasını nakite cekirirsin en kötü 130 liraya mekanik klavye sahibi olmuş olursun.

Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı

O kadar param yok bende rgb takıntısı var Hyper X alacaktım vazgeçtim cooler master masterkeys lite bakıyorum şimdi cm masterkeys pro l artmasaydı onu alacaktım
o zaman numpad'den kısıp logitech g410 al 500 liradan aşağı cherry mx kullanan rgb klavye cok zor birde yukardaki mesaja sonradan eklediğim klavyeye bir göz at derim

o zaman numpad'den kısıp logitech g410 al 500 liradan aşağı cherry mx kullanan rgb klavye cok zor birde yukardaki mesaja sonradan eklediğim klavyeye bir göz at derim
Sizce g410 da tiz bir ses çıkması bir sorun mu

Romer-G switchleri kırılıyor ve mekanik hissi vermiyor önermiyorum. Hyperx Alloy Fps alabilirsin.
Peki rgb Cooler Master klavye önerebilir misiniz 350 liraya kadar Cooler Master masterkeys litre önerir misiniz

Romer-G switchleri kırılıyor ve mekanik hissi vermiyor önermiyorum. Hyperx Alloy Fps alabilirsin.[/
Peki rgb Cooler Master klavye önerebilir misiniz 350 liraya kadar Cooler Master masterkeys litre önerir misiniz
masterkeys lite olacaktı sözlük yapmış pardon

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı