Emre5959
Megapat
Daha fazla
Ben bir internet kafeye gidip Cooler Master Masterkeys Pro L white versiyonlu klavyeyi denedim ve tuş basışına-hissiyatına hayran kaldım. O yüzden bu klavyenin RGB modelini sipariş ettim.(Bu sırada BEYAZ olan versiyonunu denediğimi bilmiyordum.)
Video ile anlatayım,
White versiyonu (benim sevdiğim-olmasını istediğim klavye):
RGB versiyonu (satın almış olduğum):
Hatırladığım kadarıyla white(internet kafede denediğim versiyonda) tamamen plastik değildi tuşları, boya mı vardı biraz metal miydi hatırlamıyorum ama şu an RGB gibi olmadığını hatırlıyorum.
Bana göre keycaps farkı var o yüzden hissiyat farkı yaşattı eğer haklıysam nasıl bu internet kafedeki klavyenin aynısına dönüştürebilirim? Çünkü tuşa basışına adeta aşık olmuştum. Şu anki klavyede hayal kırıklığına uğradım.
Not: İkisi de Cherry mx RED.
Teşekkürler.
Video ile anlatayım,
White versiyonu (benim sevdiğim-olmasını istediğim klavye):
RGB versiyonu (satın almış olduğum):
Hatırladığım kadarıyla white(internet kafede denediğim versiyonda) tamamen plastik değildi tuşları, boya mı vardı biraz metal miydi hatırlamıyorum ama şu an RGB gibi olmadığını hatırlıyorum.
Bana göre keycaps farkı var o yüzden hissiyat farkı yaşattı eğer haklıysam nasıl bu internet kafedeki klavyenin aynısına dönüştürebilirim? Çünkü tuşa basışına adeta aşık olmuştum. Şu anki klavyede hayal kırıklığına uğradım.
Not: İkisi de Cherry mx RED.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: