Cooler Master Masterkeys Pro L White ve RGB hissiyat farkı

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Ben bir internet kafeye gidip Cooler Master Masterkeys Pro L white versiyonlu klavyeyi denedim ve tuş basışına-hissiyatına hayran kaldım. O yüzden bu klavyenin RGB modelini sipariş ettim.(Bu sırada BEYAZ olan versiyonunu denediğimi bilmiyordum.)

Video ile anlatayım,

White versiyonu (benim sevdiğim-olmasını istediğim klavye):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB versiyonu (satın almış olduğum):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatırladığım kadarıyla white(internet kafede denediğim versiyonda) tamamen plastik değildi tuşları, boya mı vardı biraz metal miydi hatırlamıyorum ama şu an RGB gibi olmadığını hatırlıyorum.

Bana göre keycaps farkı var o yüzden hissiyat farkı yaşattı eğer haklıysam nasıl bu internet kafedeki klavyenin aynısına dönüştürebilirim? Çünkü tuşa basışına adeta aşık olmuştum. Şu anki klavyede hayal kırıklığına uğradım.

Not: İkisi de Cherry mx RED.
Teşekkürler.

rgb.jpg
white.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim anladığım kadarıyla kullandıkça o hale geliyor o tuşlar. Farklı bir durum varsa da bilemedim valla :)
Dediğinizi ilk başta düşünsemde white ile rgb modelleri arasındaki keycaps farkı bu fikri çürüttü. Ayrıca youtubede ki tüm masterkeys pro videolarına baktım. Bu videodaki, white led kahverengi switch modeli fakat istediğim gibi tuş basışı var.(fakat dememin nedeni kahverengi switch olması) white kahverengi switch

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı