Cooler Master Masterliquid 240 Lite nasıldır?

barisdalmizrak

Centipat
Merhaba, CM 240 Lite sıvı soğutma alınır mı ve su kaçırma riski var mı? Technopat'ta 120'lik olan incelenmiş ve beğenilmiş 240'lıktan tek farkı çift fanı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eski giriş seviyesi bir sıvı soğutmadır. ML ve Lite serisinin fanları sesli çalışır.

Tavsiyem:

Çok eski giriş seviyesi bir sıvı soğutmadır. ML ve Lite serisinin fanları sesli çalışır.

Tavsiyem:

Bu üründe CM gibi sağlam bir garanti veriyor mu su kaçırma vs. durumlarda tüm maliyeti karşılama gibi.

Bu üründe CM gibi sağlam bir garanti veriyor mu su kaçırma vs. durumlarda tüm maliyeti karşılama gibi.
CM'nin öyle bir garantisi var mı bilmiyorum. İlk defa sizden duydum.
@Cooler Master Türkiye Size zahmet bu konuda bizi aydınlatır mısınız?

SilverStone'da CM kadar kaliteli bir markadır. Ayrıca bu modeli daha geçen sene sonunda çıkı. Yabancı forumlarda inceleyenler mevcut. Şikayet eden görmedim.

CM'nin öyle bir garantisi var mı bilmiyorum. İlk defa sizden duydum.
@Cooler Master Türkiye size zahmet bu konuda bizi aydınlatır mısınız?

SilverStone'da CM kadar kaliteli bir markadır. Ayrıca bu modeli daha geçen sene sonunda çıkı. Yabancı forumlarda inceleyenler mevcut. Şikayet eden görmedim.

Bu modelin RGB'siz olanı var mı bir de i7 8700 için Arctic 34 esport modeli yeterli olur mu?

Bu modelin RGB'siz olanı var mı bir de i7 8700 için Arctic 34 esport modeli yeterli olur mu?
Eğer ki kasanızın önü mesh ya da rahat hava alıyorsa E Sports Duo modelini de alabilirsiniz.

RGB'siz modeli yok maalesef. Zaten ışıklandırması RGB değil ARGB dolayısıyla soketi de farklı. Yanındaki kontrolcüden ışıkları kapatabilirsiniz. Ç

Ya da Arctic Liquid Freezer II 240 modelini alabilirsiniz. Hem daha performanslı hem de daha sessiz. 2 3 hafta öncesine kadar stoklarda vardı ama şu sıralarda yok. Ben de alacağım stoklara girmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı