Cooler Master MasterLiquid 360L Core ARGB İnceleme

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
snapshot_00.01.508-scaled-e1690286571764-1920x1080.jpg

Bu yazımızda Cooler Master’ın yeni üst seviye sıvı soğutucusu MasterLiquid 360L Core ARGB’nin soğutma performansına yakından bakıyoruz! Ürünün sayfasına gitmek için tıklayın! Kutu İçeriği MasterLiquid 360L Core ARGB modeli, Cooler Master markasının yeni piyasaya sürdüğü hazır sıvı soğutucusu. Bu sıvı soğutucusu gördüğünüz üzere 360mm boyutuna mensup bir soğutucu. Doğal olarak 3 fanlı bir kuruluma sahip […]

Devamı: Cooler Master MasterLiquid 360L Core ARGB İnceleme
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Cooler Master MasterLiquid ML240 (yanlış hatırlamıyorsam) 2016 yılında almıştım. Pişman oldum. Böylesine fazla sesli çalışıp pompa arızası veren kaliteli bir marka yoktur. Hiç bir şekilde, şartta ve zamanda Cooler Master sıvı soğutma önermiyorum. Burada şunu diyenler çıkacaktır sizin aldığınız model sorunlu olabilir ancak bunlar iyidir diye; ben de şunu söyleyebilirim sorunsuzluğunu kanıtlamış pek çok marka varken CM'ye bulaşılmamsı yönünde olacaktır.

Cooler Master MasterLiquid ML240 (yanlış hatırlamıyorsam) 2016 yılında almıştım. Pişman oldum. Böylesine fazla sesli çalışıp pompa arızası veren kaliteli bir marka yoktur. Hiç bir şekilde, şartta ve zamanda Cooler Master sıvı soğutma önermiyorum. Burada şunu diyenler çıkacaktır sizin aldığınız model sorunlu olabilir ancak bunlar iyidir diye; ben de şunu söyleyebilirim sorunsuzluğunu kanıtlamış pek çok marka varken CM'ye bulaşılmamsı yönünde olacaktır.

Sıvı soğutma kitabında yazıyor. Gamepower'dan, İzoly'den, Powerboost'tan uzak durun. Ama MSI'dan kaçın diyor kaçın.

Uzun kullanımda (1yıl içinde) arıza vereceğinden eminim. CM kullanıp pişman olmayan görmedim ben henüz.
Onlardan birisi de benim. Arctic öyle kaliteli ve güzel bir marka ki Corsair'den bile daha çok sevdim. Tek sorun radyatör kalın olduğu için üste biçimsiz montajladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı