Cooler Master Masterliquid ii nasıldır?

emre6167

Femtopat
Daha fazla  
Bu sıvı soğutucuyla birlikte Ryzen 5 7600X almayı düşünüyorum. Ancak bu soğutucunun ilk serisinde sızdırma gibi bazı sorunlar yaşandığını söyleyenler olmuş. Bu durum beni biraz korkuttu. İkinci seride bu problemleri düzelttiklerini duydum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava soğutma uzun yıllar kullanım bakımından çok daha iyi olacaktır. Ama eğer ki illa estetik bir soğutma istiyorum derseniz DeepCool modellerine bakabilirsiniz ama attığınız da çok güzel.

Hava soğutma uzun yıllar kullanım bakımından çok daha iyi olacaktır. Ama eğer ki illa estetik bir soğutma istiyorum derseniz DeepCool modellerine bakabilirsiniz ama attığınız da çok güzel.
bilgisayarı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum, 6-7 yıl gibi. çok mu kötü olur sıvı soğutma?

bilgisayarı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum 6-7 yıl gibi çok mu kötü olur sıvı soğutma
Kötü olmaz fakat sıvı soğutmanın pompa bozma gibi ihtimalleri var. Ama hava soğutmada bi fan bozabilir oda zaten bütün PWM fanlar çalışıyor. Yani dayanıklılık olarak hava daha iyi.

Sıvı alacaksanız da 6 yıl garantili modellerden alın. Amaç uzun gitmesi ise.
asus prime 360 olabilir mesela.

ama hava soğutma da bu işlemciye yeter

Performansı aynı vermesede olur, tek derdim sızıntı korkusu.
Hocam dediğimiz gibi soğutma seviyesi olarak sıvıya İhtiyacınız yok. Eğer çok para vermem ve ömürlük bir şey alırım derseniz hava. Ben görselliğe önem veriyorum derseniz sıvı, sızıntı birazcık da şans işi hepsinde kısa sürede olacak diye bir şey yok ama uzun süreçte olması kaçınılmaz.

Hocam dediğimiz gibi soğutma seviyesi olarak sıvıya İhtiyacınız yok. Eğer çok para vermem ve ömürlük bir şey alırım derseniz hava. Ben görselliğe önem veriyorum derseniz sıvı, sızıntı birazcık da şans işi hepsinde kısa sürede olacak diye bir şey yok ama uzun süreçte olması kaçınılmaz.
Teşekkürler

https://www.vatanbilgisayar.com/zal...ga1700-am5-uyumlu-hava-sogutmali-cpu-fan.html bu iyi midir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı