Çözüldü Cooler Master Masterliquid ML240L soğutucunun renkleri nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Peki ben bu fanın RGB ısıklarını değiştirmek istiyorum nasıl değiştireceğim yazılımı yükledim ama uyumlu aygıt yok diyor?
Anakartında ve/veya soğutucunda ARGB desteği yoksa yazılımsal olarak renkleri değiştiremezsin. Soğutucunun ve anakartın tam modeli nedir?
Peki ben bu fanın RGB ısıklarını değiştirmek istiyorum nasıl değiştireceğim yazılımı yükledim ama uyumlu aygıt yok diyor?
Anakartında ve/veya soğutucunda ARGB desteği yoksa yazılımsal olarak renkleri değiştiremezsin. Soğutucunun ve anakartın tam modeli nedir?

Çözüm
Peki ben bu fanın RGB ısıklarını değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştireceğim? Yazılımı yükledim ama uyumlu aygıt yok diyor.

Hocam RGB kullanmadığım için pek bir bilgim yok ama fanlar ARGB destekliyorsa anakart uygulamasından değişiyor diye biliyorum.

Fanın bu kısmı nereye bakıyorsa havayı o yöne verir.
Bu arada aklında bulunsun her durumda aynı şekilde olmuyor. Bazı fanlar reverse oluyor yani hava akışı tam tersi oluyor. Mesela çift fanlı Thermalright kule soğutucuların bir fanı normal, bir fanı reversed oluyor genelde.

Bu arada aklında bulunsun her durumda aynı şekilde olmuyor. Bazı fanlar reverse oluyor yani hava akışı tam tersi oluyor. Mesela çift fanlı Thermalright kule soğutucuların bir fanı normal, bir fanı reversed oluyor genelde.
Teşekkürler hocam ben yeni öğreniyorum bunu.

Soğutucunun Cooler Master Masterliquid ML240L.
Anakartın ASUS Prime H610M r sı.

1760280161794.png

1760281223669.png

Anakartında da soğutucunda da ARGB desteği görünmüyor hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı