Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 AMD sisteme takılır mı?

Leo DiCaprio

Hectopat
Merhaba Intel işlemcili bilgisayarımdaki Cooler Master Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu sıvı soğutucusunu, AMD olan bilgisayarıma takmak istiyorum. Ekstra bir aparata/ sokete ihtiyacım var mı? Kutunun içerisinde ekstra bir şey bulamadım, 2 sene önce başka birisine taktırdığım için büyük ihtimalle o aldı varsa da. Başka soket gerekli mi yoksa direk macun yenileyerek takabilir miyim?

Merhaba Intel işlemcili bilgisayarımdaki Cooler Master Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu sıvı soğutucusunu, AMD olan bilgisayarıma takmak istiyorum. Ekstra bir aparata/ sokete ihtiyacım var mı? Kutunun içerisinde ekstra bir şey bulamadım, 2 sene önce başka birisine taktırdığım için büyük ihtimalle o aldı varsa da. Başka soket gerekli mi yoksa direk macun yenileyerek takabilir miyim?

Ben kullanıyorum AMD uyumlu işlemciyle sorunsuzdur. Sıvı soğutucunun kitapçığında hangi aparatları kullanacağın yazar bakman gerek.

Peki siz taktıktan sonra elinizde fazladan soket kaldı mı? Mesela AMD'ye takmışsınız ya Intel için şu an elinizde fazla soket var mı?

Soket derken sadece aparat değiştirmeniz gerekiyor kutusunda zaten AM4 işlemci için aparat vardır ancak güç kaynağı için fazladan bir soket çekmenize gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı