Cooler Master MB511 VS Aerocool Airhawk Duo alınır mı?

Hangisi

• Cooler Master MB511

• Aerocool Airhawk Duo

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

HalBoyleyken

Centipat
Merhabalar,
Daha önce burdaki öneriler doğrultusunda Cooler Master MB511 kullanmıştım. Aslında kullanırken memnun kalmıştım. Fakat bir gereklilik nedeniyle sistem küçültmek zorunda kaldığım için sattım. Şimdi Ağustos ortası gibi tekrar bir sistem dizmek istiyorum. Lakin bu sefer Aerocool Airhawk Duo aklımı çelmiş durumda.
Aklımı çelmesinin iki sebebi var üst tarafta 2 adet 14 cm fan desteklemesi ve kasa üzerindeki fanın aynısının (ARGB destekli) satılıyor olması. İkincisi ise tabii ki öndeki 2 adet 20 cm fan. Bu nedenle sanki hava akışı daha iyi olur gibi geliyor.
Bir diğer avantaj gibi görünen nokta ise Aerocool 750w 80+ gold bir PSU ile hayli uygun fiyatlı bulunabiliyor.
Kullanıcı yorumlarını ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

200mm fanlar daha iyi soğutuyor görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknobiyotik'in bir videosunda görmüştüm Airhawk Duo'yu çok hoşuma gitmişti. Baktığımız zaman Aerocool kötü bir marka da değil daha önce ürünlerini kullandım. Açıkçası MB511 modeli bana biraz kaba geliyor arada ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama Airhawk Duo'yu almak sanki daha iyi olur.

Cooler Master hava sirkülasyonu ve kalite açısından daha iyidir diye düşünüyorum ama iki kasada güzel. Ayrıca yanlış bilmiyorsam Aero Cool'u onlar tedarik ediyor yani pek ihtimal vermesemde sanki bir oynama yapılmış olabilir. Açıkçası Aero Cool'un daha düşük sıcaklık vermesi beni şaşırttı.

Son düzenleme:
İlginç, Aerocool'cular sadece oy vermiş. Yorumlarınızı bekliyorum. Fanları sesli midir? Soğutması nasıldır? Cooler Master kullananlar da lütfen aynı şekilde yorum yaparsa sevinirim.

Cooler Master'in malzeme kalitesi daha yüksek. Hava akışı, fan kalitesi ve görünüm konusunda Airhawk Duo daha başarılı bence.
İki kasayı da denediniz mi gerçekten Cooler Master'ın malzeme kalitesi daha mı iyi? Bende Corsair'in kasası var kardeşimde neredeyse yarı fiyatına olan başka bir kasa var malzeme kaliteleri aynı. Bazen boşa mı para veriyoruz diye düşünüyorum "kasa" için. Tanınmış marka da olsa fiyata göre kalite düşük olabiliyor bu yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…