Cooler Master MB520 vs. Thermaltake View 27 vs. Xigmatek Beast

Hangisi en iyi f/p ürünü?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
Thermaltake View 27 600W 80PLUS kullanıyorum. Önde 3 tane 120 mm fan arkada 1 adet 120 mm fan bulunuyor. Hem estetik açısından hemde hava sirkülasyonu açısından iyi. Tavsiye ederim ayrıca kasayla ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa memnuniyetle cevaplarım.

Thermaltake View 27 600W 80PLUS kullanıyorum. Önde 3 tane 120 mm fan arkada 1 adet 120 mm fan bulunuyor. Hem estetik açısından hemde hava sirkülasyonu açısından iyi. Tavsiye ederim ayrıca kasayla ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa memnuniyetle cevaplarım.
Bende kullanmıyorumda bir şey soracağım fanlar değiştirdiniz mi?

Hocam kasaya imzanızdaki Cooler Master Hyper 212 LED soğutucuyu yerleştirirken bir sorun çıktı mı acaba, soğutucunun yüksekliği kasanın sınırlarını aşıyor çünkü normalde. İnternette 1-2 tane daha Hyper 212 serisinden soğutucu takan olmuş bu kasaya ama hep ucu ucuna takmışlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı