Cooler Master MH650 alınır mı?

Bütçe
750
Mh 650 kullanmış ve iade etmiş biri olarak şunu diyebilirim rahatlık ve mikrofon hariç herşey çöp bir kulaklık bass desen yok tiz desen kulağı yırtıyor arctis 5 ve 1more h1007 ve anker Q10 kullanan biri adına bu yorumu yaptım

Bass deyip duruyorsunuz. Fazla bass kulak ağrıtıyor. Tiz sesleri Arctis 5'den daha iyi. Dolby edasında bir seste var. 7.1'i çok çok başarılı değil ama uç sesleri gayet iyi duyabiliyorum yeterli düzeyde. Ve bass istiyorsan zaten Cooler Master'ın uygulamasında var. Bu müzik kulaklığı değil oyuncu kulaklığı ve oyunlarda patlamalarda kulaklık titriyor. Oyun için gayet başarılı.

Bass deyip duruyorsunuz. Fazla bass kulak ağrıtıyor. Tiz sesleri Arctis 5'den daha iyi. Dolby edasında bir seste var. 7.1'i çok çok başarılı değil ama uç sesleri gayet iyi duyabiliyorum yeterli düzeyde. Ve bass istiyorsan zaten Cooler Master'ın uygulamasında var. Bu müzik kulaklığı değil oyuncu kulaklığı ve oyunlarda patlamalarda kulaklık titriyor. Oyun için gayet başarılı.
Evlat sen kulaklık kullanmamişsin
2 Arkadaş Arctis 5'ten çok daha kaliteli olduğunu söyledi. Nereden alıp iade ettiniz?

Trendyol'dan aldım hatta altta yorum var Arctis 5 yerine bu alinabilir diye onu ben yazdim. O zamanlar 599 549 tlydi şu anda 800 küsur kesinlikle fiyatını hak etmiyor millet Arctis 5'e bass ı az diyor ama MH 650 Arctis 5 tende bassı az ve tizlere abanmislar ses netliğine değil ve ekolaizer ayarlarından bass artmiyor kesinlikle sahada sesi bozuyor tizlerde kisilinca boğuk oluyor çok dengesiz bir kulaklık olmuş CS:GO'da biraz ses kasabiliom zaten CS:GO 30 40 TL kulakliklarda ses kasılıyor ama Apex Legends gibi oyunlarda cidden leş 7.1 ve streosu zaten 7.1 mi streomu anlaşılmıyor pek ve 7.1 kapatınca o sanal ses gitmiyor
Arctis 5 kullandınız mı ? Evet tizler belki birqz daha iyidir ama ben ses kasamadigim kulaklığı napiyim 7.1 acion kapation ses yine sanal geliyor uzaktan geliyor sanki windowstan Dolby açmışsın gibi ve bu kapanmio

@Arkadian @zaelta anlatır mısınız biraz hocam. Çok merak ediyorum şu soruları. Ses kasmalar nasıl oyunda? Ses kalitesi, netliği nasıl? Ses seviyesi düşük mü? Film için nasıl? Atmosferi yansıtıyor mu? Önceki kullandığınız kulaklıklar hangileri ve nasıllar? Sizce 800TL bandındaki kulaklıklara rakip mi? Birer cümle ile değil de biraz detaylı anlatırsanız sevinirim. Ona göre iade edeceğim açmadan. Hayatımı kurtaracaksınız :).
Forumdan yeni üye sanırım birisi kulaklığı çok kötüledi, o yüzden biraz ikilemde kaldım. @Sakata Kintoki bu arkadaştı sanırım.

Konu açacaktım. Sizi etiketleyip bu konudan devam edeyim dedim.

@Arkadian @zaelta anlatır mısınız biraz hocam. Çok merak ediyorum şu soruları. Ses kasmalar nasıl oyunda? Ses kalitesi, netliği nasıl? Ses seviyesi düşük mü? Film için nasıl? Atmosferi yansıtıyor mu? Önceki kullandığınız kulaklıklar hangileri ve nasıllar? Sizce 800TL bandındaki kulaklıklara rakip mi? Birer cümle ile değil de biraz detaylı anlatırsanız sevinirim. Ona göre iade edeceğim açmadan. Hayatımı kurtaracaksınız :).
Forumdan yeni üye sanırım birisi kulaklığı çok kötüledi, o yüzden biraz ikilemde kaldım. @Sakata Kintoki bu arkadaştı sanırım.

Konu açacaktım. Sizi etiketleyip bu konudan devam edeyim dedim.
Ses yüksekliği konusunda diyecek lafım yok hoparlör mübarek ama dediğim gibi sanal bir sesi var filmlerde ve oyunlarda ses uzaktan geliyor gibi ve bu durum çok rahatsız edici bi durum ve bunu streo modunda da böyle tizler dedigim gibi çok keskin rahatsız ediyor ama ses netliği iyi ama ses sanal olunca pek anlamı kalmio müziklerde özellikle bass olmayan rock tarzı müziklerde ses çok güzel ve net ama oyun ve filimde o atmosfer çok güzel değil ekolaizer ayarı zaten çöp bass arttirmak için 60 Hz yi yukseltiom ama tizler kısıtlıyor ve bass larin sesi artıyor vuruculuklari artmiyor ve her bass geldiğinde tizler ve midlerin sesi alcalip yükseliyor uygulaması hiç hoşuma gitmedi ses olarak benim kullanıcı yorumlarim bu zaten iade ettim 658 TL'ye almıştım kupon kullanmıştım kupona yazık oldu ama kulaklığın şekli olsun malzeme kalitesi ve sağlamlığı batağa hoşuma gitti kısaca şu ben bass seviyorum adam akıllı ses kasiyim sanallik olmasın diyosan bu kulaklık oyunda ve filimde basarili değil ama ben rock metal vs o tarz müzikler birelazda rap dinliyorum dersen iş görür

Ses yüksekliği konusunda diyecek lafım yok hoparlör mübarek ama dediğim gibi sanal bir sesi var filmlerde ve oyunlarda ses uzaktan geliyor gibi ve bu durum çok rahatsız edici bir durum ve bunu streo modunda da böyle tizler dedigim gibi çok keskin rahatsız ediyor ama ses netliği iyi ama ses sanal olunca pek anlamı kalmio müziklerde özellikle bass olmayan rock tarzı müziklerde ses çok güzel ve net ama oyun ve filimde o atmosfer çok güzel değil ekolaizer ayarı zaten çöp bass arttirmak için 60 Hz'yi yukseltiom ama tizler kısıtlıyor ve bass larin sesi artıyor vuruculuklari artmiyor ve her bass geldiğinde tizler ve midlerin sesi alcalip yükseliyor uygulaması hiç hoşuma gitmedi ses olarak benim kullanıcı yorumlarim bu zaten iade ettim 658 TL'ye almıştım kupon kullanmıştım kupona yazık oldu ama kulaklığın şekli olsun malzeme kalitesi ve sağlamlığı batağa hoşuma gitti kısaca şu ben bass seviyorum adam akıllı ses kasiyim sanallik olmasın diyorsan bu kulaklık oyunda ve filimde basarili değil ama ben rock metal vs o tarz müzikler birelazda rap dinliyorum dersen iş görür

Benim isteğime göre bu kulaklığı asla almamam gerek. Yaşınız kaç bu arada merak ettim. Şu an ne kullanıyorsunuz? Ses kasma özelliği niye bu kadar kötü yahu. Önereceğiniz nedir? @Arkadian @zaelta @228209 siz ne diyorsunuz bu duruma?

Benim isteğime göre bu kulaklığı asla almamam gerek. Yaşınız kaç bu arada merak ettim. Şu an ne kullanıyorsunuz? Ses kasma özelliği niye bu kadar kötü yahu. Önereceğiniz nedir? @Arkadian @zaelta @228209 siz ne diyorsunuz bu duruma?
Şuan 1 more h1007 kullaniyorum memnunum bass olsuz tiz olsun herşeyde mükemmel bir kulaklık

Şu an 1 more H1007 kullaniyorum memnunum bass olsuz tiz olsun her şeyde mükemmel bir kulaklık

Kullanmadığım ama bakmanızı istediğim bir kulaklık var oda Razer blackshark V2 X ve V2 İtopya'da V2 900 küsur butcenis yetiyorsa ona bir bakın derim ama bütçeniz yetmiyorsa ses kartsız modeli var benim PC'nin ses kartı iyi diyorsanız ona bakın bir
Kullandığım ama bakmanızı istediğim bir kulaklık var oda Razer blackshark V2 X ve V2 İtopya'da V2 900 küsur butcenis yetiyorsa ona bir bakın derim ama bütçeniz yetmiyorsa ses kartsız modeli var benim PC'nin ses kartı iyi diyorsanız ona bakın bir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı