Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

@aroundtheoutside Rampage marka kulaklıkları önerir misiniz ? 300 lira altında kaliteli görünen veya kaliteli olduğunu düşündüğüm birkaç ürününü gördüm. bir de 300 lira altında kulaklıklar da ki 7.1 desteği ile daha yüksek fiyatlarda ki kulaklıkların 7.1 desteği arasında ne gibi farklar olur uçurum olur mu ?

İlginiz için teşekkür ederim. Birkaç sorum daha olacaktı. Peki düşük bütçeli (misal 300 lira bandında) 7.1 özellikli bir kulaklık mı tercih etmek doğru olur yoksa stereo kulaklık mı? Yani kalitesiz bir 7.1 den ise kaliteli bir stereo daha mı iyi olur? Bir de aşağıda ki 2 ürün arasından hangisi daha iyidir veya tercih edilmesi daha doğru olur. Bu arada önceliğim mikrofon kalitesi. Kusura bakmayın sizi de biraz yorup soru yağmuruna tutuyorum ama .
- Kingston Hyperx Cloud Stinger Hx-hscs-bk/na Kulaküstü Oyuncu Kulaklık - GittiGidiyor

- Corsair HS50 Carbon Stereo Oyuncu Kulaklığı (CA-9011170-NA) 0CVB.COR.06.001635 Corsair | Trendyol

HS50 malzeme kalitesi olarak daha premium diyebiliriz, Stinger ise daha kaliteli sese sahip. Mikrofon kaliteleri konusunda ise Youtube'da incelemeleri ve mikrofon testleri mevcut oradan bakabilirsiniz.

Ben her bütçede stereo'dan yanayım, kulaklığın doğası budur. Sanal 7.1 pazarlama oyunundan başka bir şey değil.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kulaklık ile ilgili bir sorum olacaktı. Driverın 40mm olması 50mm liklere göre bir fark yaratıyor mu?

ilginiz ve cevaplarınız için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim teşekkür ederim.

Hangi codec olduğuna bağlı eski anakartımda bozuk ALC1150 yongası vardı, ondan biraz daha iyiydi fakat şu anki ALC887 yongamdan çok çok daha iyi ses ve mikrofon sağlıyor.
Anakartımda SupremeFX S1220A yongası bulunuyor ama daha kaliteli ses arıyorum. Nereden bulabilirim araştırmam lazım. Ee forumda tek MH751 sahibide sizsiniz. Az HELP!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…