Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

ALC1220 Xonar DGX'ten daha iyi, bunu geliştirmek istiyorsanız bütçeyi ayırmalısınız. 400-450 TL bütçeniz kalıyor MH751 alırsanız, bu fiyata da bulacağın ses kartı ne kadar ALC1220'nin ötesine geçebilir muallak. Bence direk MH751 veya closedback bir headphone bakın.

Amazon.com: Syba Sonic USB 24 Bit 96 KHz DAC Digital to Analog Headphone Amplifier 2 Stage EQ Digital / Coaxial Output and RCA Output: Home Audio & Theater Bunu dün bir arkadaş önermişti. Sizce nasıl? Alınabilir mi?

Selamlar. MH751 i neredeyse 1 haftadır kullanıyorum. Performansı gayet iyi. Fazlasıyla memnun kaldım. Şu anlık tek bir sorunum var oda ses kartı Bilgisayarımın on-board ses kartı arızalı yerine yeni bir şey almam lazım. Pci kartlarından alamam slot yok o nedenle farklı seçeneklere yönelmem lazım.

İyi günlerde kullanın

@Cooler Master Türkiye Kulaklığın sağ kulakçığı yerinden çıktı, 360 dönüyor durmuyor. Yuvası kırıldı sanırım. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? İtopya'ya mı yollayayım kime yollayayım?

Üstteki fotoğraf kırık kulakçığa ait. Çok da severek kullanıyordum nazar değdi herhalde.
Kırık falan yokmuş, vidası yerinden çıkmış. Biraz uğraştım ama taktım sonunda. Yanlış Alarm.

Son düzenleme:
Bravo. Nasıl kırıyorsanız artık şu cihazları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…