Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

Kullandığım laptopta alc 255 varmış. Bu ses kartıyla bu kulaklıktan verim alabilir miyim yoksa mh752'ye mi yöneleyim hocam? @aroundtheoutside

Merhaba ben de Coolermaster almak istiyorum. Coolermaster, Hyperx Cloud serisine göre boyut ve izolasyon açısından karşılaştıracak olursak hangisi daha ön planda? Hyperx cloud 2 denedim dışarıdan gelen sesleri güzel kesiyor ve rahatlık açısından da çok iyiydi.
Kafam küçük. Deneme şansım da yok hiçbir mağaza denetmiyor Coolermaster MH751'i. Gerçekten kafam çok karıştı karar veremiyorum yardımcı olursanız çok memnun kalırım

İzolasyon olarak benzerler; ikisi de closed back ve ikisi de deri ped kullanıyor. Rahatlık olarak şöyle açıklayayım, evet Cloudlar çok rahat ama MH751 piyasadaki en konforlu kulaklık, en azından ben bir sürü denedim açık ara en rahatı MH751.

Ses karakteri olarak Cloud serisi güçlü bass dışında her yönden MH751'in gerisinde.

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki boyut olarak baktığımızda Mh751 'in büyük bir kulaklık olduğu söyleniyor. Benimde kafam küçük. MH751 Cloud serisi gibi mi boyutu yoksa fark var mı?

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki boyut olarak baktığımızda Mh751 'in büyük bir kulaklık olduğu söyleniyor. Benimde kafam küçük. MH751 Cloud serisi gibi mi boyutu yoksa fark var mı?
MH751 biraz daha fazla genişleyebiliyor. Ben bir problem olacağını sanmıyorum.

MH751 biraz daha fazla genişleyebiliyor. Ben bir problem olacağını sanmıyorum.
Anladım. Benim ses yongam da ALC887. Anakart üzerinden ses çıkışı alırsam bir kayıp olur mu empedans düşük çünkü. Siz Asus Xonar ses kartı kullanıyorsunuz sanırım memnun musunuz ses kartınızdan. Ses kartınız hangi ses yongasına eş değer?

Bundan önce ALC1150'li anakartım vardı, ondan bir tık daha iyi diyebilirim herhalde. Mikrofon kalitesi olarak Realtek yongalarına göre çok daha iyi ama.

Normalde yeter, garanti olsun derseniz MH752'ye de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…