Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

Bundan önce ALC1150'li anakartım vardı, ondan bir tık daha iyi diyebilirim herhalde. Mikrofon kalitesi olarak Realtek yongalarına göre çok daha iyi ama.

Normalde yeter, garanti olsun derseniz MH752'ye de bakabilirsiniz.
Amazon.com: FiiO E10K USB DAC and Headphone Amplifier (Black): Cell Phones & Accessories
Şu tarz harici ses kartları da satılıyor fakat sadece kulaklık girişi gözüküyor. Coolermaster MH751 kulaklık bu modellerle birlikte mikrofonu kullanılabilir mi yoksa o girişi sadece kulaklık girişi mi bilginiz var mı bu konuda?

Ses kartlı olan model fiyatını haketmiyor eğer ses kartı için 500 lira gibi bütçe ayırabilecekseniz anakartınızda da ses kart girişi mevcutsa Soundblaster Z öneririm. Nanokatalog'da satılıyor.

Ses kartlı olan model fiyatını haketmiyor eğer ses kartı için 500 lira gibi bütçe ayırabilecekseniz anakartınızda da ses kart girişi mevcutsa Soundblaster Z öneririm. Nanokatalog'da satılıyor.
Anakartım uygun fakat pcı uzatıcı ile kullanmam gerekir bir sorun olur mu emin değilim

Internal ses kartlarına bakmayın bile, USB'li modeller çok daha iyi çözüm sağlıyor. Taşıyabiliyorsunuz, kasa içerisinde olmadığı için statik ses problemleri de olmuyor, her cihazla da kullanabiliyorsunuz. (Kulaklıklar ile gelen dongle'lardan bahsetmiyorum.)

Size atmış olduğum linkte ki modeli alsam kulaklığımda ki mikrofonu kullanabilir miyim? Mikrofon için ayrı bir giriş gözükmüyor.

Merhaba, denemek için hangi mağazalara uğradınız?

Merhaba, denemek için hangi mağazalara uğradınız?
Telefon ile ulaşım sağladığımda Adeks ve İtopya denememin mümkün olamayacağını söylediler. Keşke ürünleriniz Media Markt'da da olsa orada çoğu kulaklığı deneme şansımız oluyor. İtopya vb yerlerde teşhir dışında deneme olmuyor.

Siz zaten teşhir ürünü denemek istemiyor musunuz? İtopyada teşhirde kullanıcıların denemesi için PC ye bağlı ürünümüz mevcut.

Siz zaten teşhir ürünü denemek istemiyor musunuz? İtopyada teşhirde kullanıcıların denemesi için PC ye bağlı ürünümüz mevcut.
Evet teşhir ürünü denemek istiyorum zaten. İtopya ile görüştüğümde bilgimiz yok dediler. Sizden öğrenmiş oldum teşekkür ederim

Sağ kulakçığı tutan vida tekrar gevşediği için kulaklığı İtopya'ya gönderdim, oradan da Vektron Elektronik'e gider herhalde.

Gelişmeleri yazarım.
@Cooler Master Türkiye Umarım bu problem garanti kapsamına giriyordur. Zira birkaç kişi de daha gördüm reddit'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…