Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

Bir gelişme oldu mu? Yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum ve araştırıyorum ne zamandır. Öteden beri Cloud Alpha ya da Cloud 2 almak istiyordum, mesajlarınızı görünce Cooler Master'a sıcak bakmaya başladım ancak bu sorunu ve Amazon'daki bu yorumu da görünce kararsız kaldım yine.

Garantiye yolladım vidayı değiştirdiler, 1 aydır problemsiz kullanıyorum.

Güncel olarak MH751 görüşünüz nedir?
Garantiye yolladım vidayı değiştirdiler, 1 aydır problemsiz kullanıyorum.
Garantiye hangi firma bakıyor?

Merhaba MH751 i aldıktan sonra maksimum 2 hafta kullandım. Ondan sonra eski kulaklığıma geri geçiş yaptım. Sesleri fazla boğuk veriyordu bana göre. Rahatlığı iyi ama.
Ne kadara almıştınız? Eski kulaklığınız nedir? Oyunlarda ses kasma deneyimlediniz miydi?

merhaba anladığım kadarıyla arctis 5 de kullanmışsınız, mikrofon olarak hangisinin daha doğala yakın ses verdiğini söyleyebilir misiniz

Ne kadara almıştınız? Eski kulaklığınız nedir? Oyunlarda ses kasma deneyimlediniz miydi?
Eski kullandığım kulaklığın performansı üst düzey belkide ondandır. Eski kulaklığım Sennheiser Game one.

Çok çok önceden Logitech G433 kullanmıştım. O kulaklık CoolerMasterı ezip geçerdi. CoolerMasterın bassları tizleri güzel rahatlığı acayip iyi, ayrıca dışarıda kullanmaya uygun. Ama sesi nedense bana boğuk geliyor.

Kullandığınız Sennheiser epey üst seviye. Game One dan neden farklı bir kulaklığa geçmiştiniz o aralar?

Kulaklık yıpranmıştı, ses kalitesinde hiçbir sorun yoktu ama fiziksel olarak sorunları vardı. Daha sonra MH751 aldım pek memun kalmadım ve geri sennheisere döndüm. Şuan Steelseries Artics 1 kullanıyorum. Gayetde memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…