Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

arctis 1in ses kalitesi mh751den daha mı iyi yani ?

Merhabalar, ben mh751 + harici ses kartı almayı düşünüyordum. Anakartımın yongası alc877. Şu anki ekran kartım, anakarttaki ses kartı girişlerini kapattığı için ses kartı almam yalan oldu sanırım. Sizce yine de mh751e mi gitmeliyim alc877 ile birlikte mh751 mi daha iyi olur yoksa mh752 mi almalıyım? Anakart Asus H61M-K.

Dosya Ekleri

• IMG-20191123-WA0001.jpg
    150,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle tozunuzda ekran kartı var

Ben HyperX in AMP ses kartını satın aldım. 7.1'i pek iyi değil ama AMP olduğu için sesi gayet güzel boostluyor. Ayrıca USB ile bağlanıyor.

Merhaba, öncelikle tozunuzda ekran kartı var

Ben HyperX in AMP ses kartını satın aldım. 7.1'i pek iyi değil ama AMP olduğu için sesi gayet güzel boostluyor. Ayrıca USB ile bağlanıyor.

O kadar da demiştim fanları göstermeden çek diye neyse

Mh752 alsam denesem, ben bunu beğenmedim diyip daha sonra hyperxin USB modelini satın alsam kullanabiliriyim? Mh752 alarak 751e ek olarak sadece ses kartını da almış oluyoruz değil mi? Kulaklıkta başka bir fark yok sanırım. 752yi 751 gibi kullanmak mümkün mü yani?

hocam bunda saklanacak birşey yok ki oraya süpürge tutsan çeker zaten tüm tozu. 752 ile 751 arasındaki fark sadece ses kartı. Bence siz almak istiyorsanız MH751 alın. Kendi onboard ses kartınızda deneyin memnun kalmazsanız USB ses kartı alırsınız ki kendi ses kartınızda tahatlıkla besler MH751'i.

kafam çok karısık arkadaslar ,kablolu olarak
cloud2 300 tlye
mh751 390 tl ye kablosuz olarak,
cloud flight 700 tl ye
corsair virtuosu 840 tl ye geliyor.(amazon üzereinde indirim cekim var,fiyatlar ondan uygun) hangisini alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz....
anakart ses yongam Realtek® ALC1220 Codec

Kargo veya vergi paran çıkmış olur kuponunla. Bütçen ne kadar? Virtuosu'nunda tasarımı, görünüşü çok iyi gözüküyor. MH751'in fiyatı da çok uygun. 60 dolar olması çok iyi.

35 dolar indirimim var işte ... amazon ürünümü zamanında teslim edemediği için vermişti...bütçe aslında aklımda olan 600 falandı max.ama virtuosu pro suan amazonda indirimde 134 dolar.vergiyle kargoyla 840tl oluyor.corsair rma da var garantide sıkıntı cekmem gibi.ama arkadaşlar mh751 i baya övmüş gerek varmı kablosuz kulaklıga okadar vermeye bılemedim.incelemelere baktım öven cok ama amazonda kullanıcı yorumlarında begenmeyenlerde var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…