Cooler Master MH751 Kullanıcı İncelemesi

Kablosuz kulaklığa o kadar fazla vermek beni de düşündürüyor. Bütçeniz 600 Tl gibiymiş, o kadar yükseğe çıkmayın. İlerde durumunuz daha da iyi olunca yeni modelini alırsınız. MH751'i bende merak ediyorum. Çok övüyorlar sitede. Amazonda ki fiyatı buraya göre cidden iyi.

bilemedim bu arada cloud flight ve cloud 2 nin fiyatlarıda uyguna geliyor onlarıda gözardı etmemek gerek.kablosuzu neden ıstıyorum cunku evde cocuk var bazen pc basından kalkmam gerekebiliyor.birde kablo olayını pek sevmiyorum.ama aradada 400-450 tl fark var

Evet, kablosuzun konforu çok ayrı konfor.

dostum mh751 390 a geliyor cloud2 300 e cloud flight 700 e corsair virtuoso 900 e hangisini tercih etmeliyim arada ciddi fiyat farkları var ama bilemedim.yadabaşka bir model önern olur mu

dostum mh751 390 a geliyor cloud2 300 e cloud flight 700 e corsair virtuoso 900 e hangisini tercih etmeliyim arada ciddi fiyat farkları var ama bilemedim.yadabaşka bir model önern olur mu
Mh751 seçerdim sanırım. Fazla fiyat farkını verince daha iyi performans sunacak mı pahalılar emin değilim. Garantisi hangi markanın TR de geçiyor onu öğrenin hocam.

Mh751 seçerdim sanırım. Fazla fiyat farkını verince daha iyi performans sunacak mı pahalılar emin değilim. Garantisi hangi markanın TR de geçiyor onu öğrenin hocam.
hyperx cloud flight ve corsair virtuoso nun 2 yıl garantisi olacak.cloud flight amazon de garantili.corsair ise rma garantili.diğerlerinde garanti yok.malesef

Hocam kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum fakat ben de mh751 alıyorum ve anakartın ses kartını kullanıyorum (b350m-k) amfi/dac nedir konusunu da bulamadım ,harici bir ses kartı falan mı oluyo ,benim anakartın ses kartı yeterli olur mu?

@aroundtheoutside Merhaba Cloud Alpha ile aynı fiyat ses kartım ALC1200 sizin tercihiniz ne olurdu. Rahatlık vs ses kalitesi en önemli şey benim için oyun oynamıyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…