SanalAzrail
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, kulaklığın sağ tarafındaki vida sürekli gevşiyor. Bir kaç seride böyle bir sıkıntı varmış. Daha önce başına gelen oldu mu? Servise göndermek zorunda mıyım?
Gönder bence.Merhaba arkadaşlar, kulaklığın sağ tarafındaki vida sürekli gevşiyor. Bir kaç seride böyle bir sıkıntı varmış. Daha önce başına gelen oldu mu? Servise göndermek zorunda mıyım?
Yedek kulaklığım olmadığı için göndermek istemiyorum şu sıralar. Çare servis gibi.Gönder bence.
Yedek kulaklığım olmadığı için göndermek istemiyorum şu sıralar. Çare servis gibi.
Merhaba arkadaşlar, kulaklığın sağ tarafındaki vida sürekli gevşiyor. Bir kaç seride böyle bir sıkıntı varmış. Daha önce başına gelen oldu mu? Servise göndermek zorunda mıyım?
Kulaklığın garantisi 2 mi 3 yıl mı?Ürününüzü Vektron Elektronik'e gönderebilirseniz sorununu çözeceklerdir.
Ben 2 diye biliyorum.Kulaklığın garantisi 2 mi 3 yıl mı?
Tamam hocam. Çok aşırı kullanmadım da ben. Çok kullanmadığınız halde mi vidası gevşedi?Ben 2 diye biliyorum.
UPS kargo takip koduma göre ürünü 03.04.2020 tarihinde servis teslim almış. Yarın servisi arayıp soracağım fakat Vektron Elektonik sitesinden servis durumunu inceleyemiyorum.
Eki Görüntüle 530405
Ürün gelince konuyu güncellerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.