Cooler Master MH752 düşük ses

Merhaba,

Pro X, Alpha S ve MH752. 3 Modelde çok iyi kulaklıklar ve üçününde size problemli olarak gelmesi gerçekten çok düşük bir ihtimal. Öyle bir şey olduysa çölde deve misalinin bile ötesine geçebilir şansınız :(. Sorun bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir veya sürücüler vs çakışıyor olabilir.
Büyük ihtimal sürücülerle ilgili bir problem var ama sorunu bulamadım maalesef ki. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
Cooler Master kalitesine diyecek yok fakat, telefonda da aynı sorunu yaşamak. PC kaynaklı olmadığını gösterir. Bu ürün sonuçta insan yapımı. İlla hata olabilir.
Ürün kaynaklı olabilir. Başka bilgisayarlarda deneyin. Gene aynı sonuç ise, garantiye vermenizde fayda var.
Telefonun ses kartıyla kendi ses kartı farklı ama. Bilgisayarımda ALC1200 var ve ortalama ses veriyor. Mobilde daha kötü bir ses kartı var ve çok çok daha az veriyor. Kendi ses kartı ile yüksek sese ulaşıyor. Lakin oyunlarda vs sesler boğuk ve rahatsız edici. Eski ses sürücüsünü yüklesem belki sorun çözülür ama onu bile bulamıyorum. Format atmayı düşünüyorum şimdilik. Cuma günü yeni bir pc'de deneyeceğim. Ama eğer farklı bir pc'de de aynı problem olursa gerçekten bu hayatta hiç şansım olmadığını gösterir. Oturup ağlarım çünkü gerçekten çok kötü hissediyorum.
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Merhaba,

Pro X, Alpha S ve MH752. 3 Modelde çok iyi kulaklıklar ve üçününde size problemli olarak gelmesi gerçekten çok düşük bir ihtimal. Öyle bir şey olduysa çölde deve misalinin bile ötesine geçebilir şansınız :(. Sorun bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir veya sürücüler vs çakışıyor olabilir.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sürücü vs gibi ne yapmam gerekiyor bu kulaklığı tam performans kullanabilmek için. Çünkü ürünü çok beğendim ve iade etmek istemiyorum. Hatırlarsınız ki stok soran kişi bendim.
 
Son düzenleme:
MH752 Kulaklığı kullanmış biri olarak ve Servis sürecime haksız müdahale eden CM Türkiye yetkilisini haksız çıkaran biri olarak size kendi tecrübelerimden aktarayım.

Benim yaşadığım durum tamamen mikrofon sorunuydu.

Sen kulaklık ses seviyesi ile ve kalitesiyle alakalı bir sorun yaşıyorsun anladığım kadarıyla.

USB ses kartı ve ses kablosu sorunlu olabilir. İki tarafı 3.5mm olan bir kablo alın 10 TL dahi olsa durum değişecek mi bakalım.
Jak bağlantılarındaki bir durun etkiliyor olabilir.

Not : Aman diyim CM kulaklıklarına negatif bir eleştiri yapmayın CM Türkiye yetkilisinin kara listesine giriş yaparsınız benim gibi. :)


Cihazda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız servise gönderin. İspat elde ederek göndermeniz sürecinizi olumlu etkileyecektir.

CM MH752 gerçek ses seviyesi 97 dB. Ses kartsız kullanımda Asus anakart üzerindeki ses yongasıyla birlikte bu seviye 105 dB civarına çıkıyor.


Bir kıyaslama istiyorsanız eğer şöyle bir örnek vereyim.

HyperX Cloud Silver modelinde 60 Ω varken daha iyi sonuç elde ediliyor.

Normalde CM MH752 ile 26Ω ile daha fazla sonuç elde etmek lazım. Ancak 97 dB ile sonuç alıyoruz.
26Ω etkisini jaklı kullanımda alıyoruz ses kartından değil. Bu sebeple jaklı kullanımda 105 dB değerini elde etmek mümkün oluyor.
 

Geri
Yukarı