Cooler Master "MH752" incelemesi

MH751 modelini almayın, ses kartsız pek beğenmedim kulaklığı. buna rağmen kulaklığın rahatlığı çok iyi. Öneririm.

Baya memnunum, dışarıda falanda kullanıyorum.Çok iyi .
Bir arkadaş sorun yaşamıştı forumdan MH752 ile ilgili en sonunda tüketici hakem heyetine gidip sorunu çözdü. Mikrofon kulaklıktan ses alıyordu galiba. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Bir arkadaş sorun yaşamıştı forumdan MH752 ile ilgili en sonunda tüketici hakem heyetine gidip sorunu çözdü. Mikrofon kulaklıktan ses alıyordu galiba. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Öyle bir sorun yaşamadım belki o arkadaş ses denetim masasından ayarları doğru ayarlayamamış olabilir.Ancak tak çalıştır da bile gayet memnun ediyor.Arkadaşın dediği gibi konforu çok üstün yani bu bile almaya yeter.

Teşekkür ederim cevaplarınız için 1-2 gün daha fiyat düşmesini bekleyip sipariş edeceğim.

Kulaklık şu an 800 - 900 TL bandında. Sennheiser kullanan birisi olarak sizce almaya değer mi?

Bende bu inceleme üzerine aldım. İnanılmaz gerçekten kulaklıklar. Cloud Alpha kullanıyordum başımı ağrıtmaya başlıyordu 2-3 saat sonra oyunlarda falan. Bunu sabah 10 akşam 12 kullanıyorum çıkardığımda anlamıyorum farkı . Bence şu an piyasadaki en kaliteli kulaklıktır bu F/P olarak. Amazon eu sitesindeki yorumlara bakarsan zaten dünya çapında çok beğeniliyor. Notum 10/10.

Ses ve mikrofon kalitesi Cloud Alpha'ya göre nasıl?

Ses ve mikrofon kalitesi Cloud Alpha'ya göre nasıl?

Bass kısmında yetişmiyor yani BF5 oynarken mesela patlamalarda için titremiyor ama etkiliyor tabii. Müzik performansı kat ve kat daha üstün yani Cloud Alpha yaklaşamaz bile ikisinede sahip biri olarak söylüyorum tabii ki hala. Hafiflik olarak zaten söylediğim gibi mükemmel. Mikrofon olarak bum bir mikrofonu var yani çevre sesleri bastırmıyor ama öyle çok da duymuyorsunuz tabii ki, DC'de arkadaşlarımla konuşurken MH752 çok daha net ve güzel olduğunu söylediler. Bana göre ilk defa Cooler Master ürünü kullanıyorum 10 kat bir fark atmış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…