Cooler Master "MH752" incelemesi

İkisini de alabilirsiniz. Ben konforu ve uzun süre kullanım açısından MH752 tercih ederdim. Ses kalitesinde fark yok diyebilirim. Ama konforda var bariz bir şekilde.

Hocam benim bütçem 1000 TL gerekirse aşabilirim şimdi ben rahat ve genelde hikayeli oyunlarda kullanacağım bir kulaklık arıyorum şu an MH752'nin fiyatı 950 civarı başka bir tavsiyeniz var mı?
Anakartım ASUS STRIX Z270F GAMING.

Konfor olarak rekabetçisi olmayan bir kulaklık, müzik konusunda da aynı şekilde diyebilirim zaten takstar serisinden esas alınarak yapıldığı için müzik ve konfor çok üstün, oyun olarak ise oyunlarda bass seviyesi esas alınarak düzey belirleniyor genelde. Yani açık konuşursam şu an ev arkadaşımda hyperX alpha var. Onun oyun içi deneyimleri bass seviyesinden dolayı daha iyi diyebilirim yani savaş ortamlarında vs. bam güm seslerinde hakkaten hopluyorsunuz. MH752 asla eksik kalmıyor ama arada ki farkıda anlayabiliyorsun tabii. Ama şunu söylemeden geçmiyim ben 12 saat kafamdan çıkarmadan kulaklığı kullandığım oldu, alpha yı 2 saat kullanınca başımda ağır bir baskı ve ağrı hissettim çıkarınca. Gerçekten 40-50 gram bir ağırlık farkı çok farkediyor kafa üstünde. Herşeyi çok üstün bir kulaklık yok kendi deneyimlerim arasında hepsinde artı ve eksi tarafları oluyor. Ancak mh752 oyun,müzik,konfor,zarifliği ve dışarıda kullanım açısından 50 basar bana göre diğer kulaklıklara.

Anlıyorum hocam teşekkür ederim sizce şu anki fiyatını hak ediyor mu? (950TL)

Anlıyorum hocam teşekkür ederim sizce şu anki fiyatını hak ediyor mu? (950TL)

Ben 650 civarlarında bir şeye almıştım, ama şu an alacak olsam gene aynısını alırdım. Çünkü kulaklığı okulda, işte, yolda veya evde rahatlıkla kullanabiliyorum. Buna istinaden en ucuz kulaklıkların bile 300-400 bandında olduğunu ele alırsak bence fazlasıyla değer. Ülkemizde markasından dolayı çok ravet görmüyor ancak amazon us sayfasından yorumlara bakarsan zaten açık şekilde görebilirsin kalitesini.

Anlıyorum hocam ben genelde ev içinde kullanacağım için sormuştum teşekkürler.

Ben de şu an HS50 kullanıyorum hocam. Aynı sizin gibi bir süre sonra MH752'ye geçeceğim Allah nasip ederse. Sormak istediğim soru ise şu. HS50'den MH752'ye geçince ses konusunda bir aydınlanma yaşadınız mı? İki kulaklık arasındaki ses farkı sizce ne derecede? @Bwerken

O günden bu güne net hatırlamıyorum açıkçası çok uzun zaman oldu ama müzik performansı ve rahatlık anlamında şöyle deyim taşa otururken birden bulutların üstünde süzülüyormuşum gibi hissettim, kulaklarım resmen hava alıyordu ve rahattı, kafama baskı veya ağrı yoktu, plastiğin gereksiz kafa yoran yapısı yoktu kalitesi ve hassasiyeti bayağı iyi. Oyun performansı aşırı oyun oynamadığım için çok yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…