Cooler master mk750 vs Razer blackwidow elite vs Hyperx alloy elite vs Steelseries m750

Art3mis07r

Decapat
Başlıktan da gördüğünüz gibi bunların arasında kaldım siz ne önerirsiniz? Fiyat maksimum 880 TL. Kulaklik Arctis 5 mause rival 600. Bu yüzden Steelseries'den yanaýim ama Steelseries'de türkçe tuş dizilimi yok yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries M750 bence fiyatını kesinlikle haketmiyor. Bu dört klavye arasında fiyatına karşılık en azını sunan klavye M750 dersek yanlış olmaz.

Ben olsam Alloy Elite RGB veya Razer Blackwidow Elite arasında tercih yapardım. Muhtemelen de Cherry MX olduğu için Alloy Elite seçerdim.

Corsair K70 MK.2, HyperX Alloy Elite RGB veya Cooler Master MK750 arasından tercih yapılabilir. İçine sinen model neyse onuda tercih edebilirsin çok değişen bir şey olmuyor.

Mk.2 fiyatı aşıyor sadece itopya tarzı yerlere baktım ve hepsiburada veya n11 gibi yerlerden almak istemiyorum şuanda mk750 800 tl ama şu anlık indirimde 660 tl cikiyo ama ben biraz geç alıcam bu yüzden indirim o zamana kalkınabilir en az o var razer 880 tl beni biraz zorluyor hyperx 825 tl düşünülür ben açıkçası corsair k68 rgb 830 tl ve razer huntsmant opto rgb ise şu anda indirimde 500 tl gene kafam karıştı indirimler devam eder mi bilmiyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı