Cooler Master ML 240L RGB sıvı soğutma alınır mı?

Sessizlik istiyorsan Asetek Gen 6 alacaksın. Yukarıda NZXT'nin Gen 6 kullandığını yazmışım, yanlış bilgi olacak. Gen 5 kullanıyormuş. Gen 6 kullanan soğutuculara internetten bakabilirsiniz.
Performans olarak EVGA>NZXT>CORSAIR, NZXT ile Corsair bazı modellerde değişebilir.

Sessizlik istiyorsan Asetek Gen 6 alacaksın. Yukarıda NZXT'nin Gen 6 kullandığını yazmışım, yanlış bilgi olacak. Gen 5 kullanıyormuş. Gen 6 kullanan soğutuculara internetten bakabilirsiniz.
Performans olarak EVGA>NZXT>CORSAIR, NZXT ile Corsair bazı modellerde değişebilir.
Açık söylemek gerekirse o işlerden hiç anlamıyorum max 800 900 tl ye link atabilir misiniz?

Cooler Master karşılıyor. Aynı soğutucuyu kullanıyorum, radyatör ve pompa olarak güzel ama fanları çok sesli çalıştığın için değiştim.

Fanlarda kronik arıza var rulman hatasından ses yapıyor garanti kapsamında değiştirdiler benimkinin birini şimdi diğeri ses yapmaya başladı

Fanların sesi sizde de belli aralıklarda kendiliğinden artıp azalıyor muydu ? Aynı ürünü kullanıyorum bi anda ses artıyor sonra düşüyor..

Kesinlikle Corsair sıvı soğutmaları öneririm. Birdaha pc toplayacak olsam sıvı soğutmada tercihimi Corsair'den yana kullanırdım..

Sesin artıp azalması hızla ilgili oluyor genelde. Fanları tam yada az hız yerine cpu sıcaklığı seçersek bu durum ortaya çıkıyor

Fanlarda kronik arıza var rulman hatasından ses yapıyor garanti kapsamında değiştirdiler benimkinin birini şimdi diğeri ses yapmaya başladı

Sesin artıp azalması hızla ilgili oluyor genelde. Fanları tam yada az hız yerine cpu sıcaklığı seçersek bu durum ortaya çıkıyor
Anladım. Bende öyle düşünüyordum ama hiçbir işlem gerçekleştirmesem, internette gezinsem bile bu ses oluyor. Tarayıcıda o sesleri çıkartacak kadar bir sıcaklık değişir mi ?

ML 240L Rgb Kullanıyorum. Aldığım günden beri bir fanı dönmüyor. Defalarca konu açtım ama teknik bilgim çok az olduğu için ayarlayamadım :/. İtopya'nın sorunuda olabilir bozukta olabilir bilemiyorum. Ama bir sıkıntı çıkarmıyor, ayda yılda bir işim düşüyor o pc ye. Ellemedim bende : D. Ama oyundayken sıcaklık değerlerine bakmıştım bir sıkıntı yoktu.

ML 240L Rgb Kullanıyorum. Aldığım günden beri bir fanı dönmüyor. Defalarca konu açtım ama teknik bilgim çok az olduğu için ayarlayamadım :/. İtopya'nın sorunuda olabilir bozukta olabilir bilemiyorum. Ama bir sıkıntı çıkarmıyor, ayda yılda bir işim düşüyor o pc ye. Ellemedim bende : D. Ama oyundayken sıcaklık değerlerine bakmıştım bir sıkıntı yoktu.
Senin sorununa denk gelmiştim bir yerde. İnternette dolaşırsan biraz bulursun muhtemelen. Kolay bir çözümü vardı..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı