Cooler Master ML240L V2 sıvı soğutucunun bağlantı yeri kırıldı

TNTB

Kilopat
Makaleler
2
Cooler Master ML240L V2 sıvı soğutma almıştım. Montajını tamamladıktan sonra hortumu pompa tarafında ki bağlantı yerinden tutarak biraz aşağı yatırırken bağlantı yerinden kırıldı. Doğal olarak kırık yerden sıvısı aktı. Bu hasar garanti kapsamına girer mi? Çünkü hiçbir şekilde sert müdahalede bulunmadım.

Bence aldığın yere değil de direkt olarak Cooler Master müşteri hizmetlerine sor bunu. Aldığın yer sıkıntı çıkarabilir belki. Biraz da serzenişte bulun tabi; azıcık bükmede hemen kırıldı. Bu kadar kalitesiz bir ürün nasıl üretilir? Az kalsın diğer donanımlar da hasar görüyordu falan de.

Vektron elektroniği aradım.İlk defa böyle arıza karşılarına çıkmış :) Fotoğraflayıp cm ye göndereceklermiş.

@Cooler Master Türkiye Vektrona direkt göndermem için kargo kodu istedim.Bana kargo ücreti sizden olmak üzere gönderebilirsiniz veya aldığınız yere vermeniz gerekiyor dediler.Ama tüketici kanuna göre benim kargo ödememem gerekiyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı