Cooler Master MP510 Mousepad İncelemesi

Bu şekilde kenarları örgülü, çıkıntılı olan mouse-padler bileklerimi kesiyor oturuş tarzımdan ötürü.

Kenarları dikişsiz(düz) önerebileceğiniz var mı hiç?

Hayırlı olsun bu arada.

90x30 size yeterse şunu alabilirsiniz: Steelseries QcK Prism XL

Kendisi çekmecede, şu sıralar G305 kullanıyorum.
Yakında RGB halı çıkaracaklar.
HP Omen 300 XL 99₺ 90x40x0.4cm kullanıyorum.

Bir sebebi var mı? Yanlarının çıkması gibi. Yoksa G305 daha mı iyi geliyor şimdilik
Yanlarının çıkması beni pek rahatsız eden bir durum değil, benim tutuşuma herhangi bir tutuş kaybı yaşattırmıyorlar. Genel olarak ergonomisi pek hoşuma gitmiyor, simetrik mouse'lar ile daha rahat ediyorum. Yakında Glorious Model O'ya geçeceğim zaten.

QcK serisinin kenarları dikişli değil ona bakabilirsiniz.
SteelSeries QcK Medium aldım şimdi öneriniz doğrultusunda
Yaklaşık 3 yıldır G102 kullanıyorum, üretimi durdururlarsa diye 2 tane almıştım zamanında. Rival 600'ü denemiştim ve mouse'u kaldıramıyordum yapısından ötürü. Bu aralar yeni bir kablosuz fareye geçmeyi düşünüyorum g403-703 gibi fakat korkuyorum tasarımlarından dolayı. O yüzden g305'e geçeceğim büyük ihtimalle. G305'de pil içerisindeyken ağırlık arka tarafa doğru mu oluyor?

Merhabalar,

Objektif incelemeniz için teşekkür ederiz. Elinize sağlık güzel ve alacak kişiler için faydalı olmuş. Açıkcası verdiğiniz eksi ve artılar gerçekten çok yerinde.

Fiyat konusu maalesef bizimde hoşnut olmadığımız bir kısım ama ilerleyen dönemlerde bunu düzeltmeyi ve daha uygun bir fiyata getirmeyi hedefliyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…