Cooler Master MP510 Mousepad İncelemesi

@aroundtheoutside XL modelinin beyaz versiyonu yok diye biliyorum hocam. Hocam bu arada siz birçok mousepad denediğiniz için sormak istiyorum. Steelseries QcK Heavy ve Roccat Taito kullandım ikisi de 6 ay gibi bi sürede yıprandı ve özellikle kullandığım kısımda yapışıklık hissettiriyor, microfiberle bezle silip kurutuyorum en fazla 2 gün olması gerektiği gibi hissetiriyor sonra yine aynı kötü hissiyat. Ellerim terleme var özellikle yazın sık oluyor sebebi bu olabilir mi acaba yoksa normal bir durum mu ?

40x45cm'in beyaz modelini nereden aldınız acaba ben de bakıyorum da göremedim. Amazon'da da kendi sitesinde de yok.

Kendi sitesinde beyaz XL ve kalın olan modelini aldım. Ama alalı 1 hafta oldu belki bitmiş falan olabilir. Aynı şekilde daha kargoya bile vermediler umarım artık verirler.
Elinize ulaştıktan sonra görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum hocam ben de XL Heavy modeline geçmeyi düşünüyorum fakat cesaret edemedim.

Elbette daha kargoya bile verilmedi bu ay gelicek herhalde.

Beyaz olan modelin sanırım boyadan kaynaklı çabuk kirlendiğini ve yıkandığı zaman yıprandığını söylemişler birkaç incelemede haberiniz olsun, ben de Amazon'dan XL Heavy standart siyah olan modelden sipariş verdim.

Merhaba hyperx fury s pro speed ile CM MP510 arasinda kaldim daha once qck+/heavy ve Zowie G-Sr kullandım. Sizce Hyperx mi denesem CM mi?

Siyahda beyazda aynı kirlenir, renginden dolayı öyle görünüyor büyük ihtimal. Hayırlı olsun bu arada.

Siyahda beyazda aynı kirlenir, renginden dolayı öyle görünüyor büyük ihtimal. Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim bu arada beyaz olanlar için olan yorumları ben kendim uydurmuyorum, sitesinde inceleme kısmında birçok yazı var bunun hakkında sadece uyarmak istedim. Kendiniz de bakıp görebilirsiniz.
Arkadaşlar benim sipariş ettiğim XL Heavy modeli elime ulaştı fakat padin üzerinde koruyucu naylon poşet yoktu ve diğer mousepadin aksine biraz hareket ettirmesi bayağı zor ayrıca yüzeyi dümdüz ve oldukça sert. Sizce bu ürün kullanılmış mı ? Sizin padler elinize ulaştıysa görüşlerinizi almak isterim.
@aroundtheoutside @Paister

Son düzenleme:
@aroundtheoutside Birkaç sorum olacak.
MP510 mu Glorious mu tercih edersiniz? Hiç yıkadınızmı iki modeli de? Bende Qck+ large modeli var düzenli olarak şampuan ve ufak sert fırça ile yıkıyorum yıpranma vs. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar bu nedenle Xlarge modelini almayı düşünüyorum ancak tavsiyenizi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…