Cooler Master MWE 80Plus 650W vs Thermaltake Smart RGB 80Plus 600W PSU

Yer
İzmir
Dostlar PSU alacağım. Fakat 2 marka arasında kaldım. Hangi marka daha uzun ömürlü ve daha kaliteli bilmiyorum. İlk marka ve model Cooler Master MWE 80 Plus 650W. İkinci marka ve model ThermalTake Smart RGB 80 Plus 600W. Hangi marka alınmalı ve neden? Şimdiden teşekkürler :).

Not: Vatan üzerinden almak zorundayım çünkü PSU'ya oradan değişim yapılacak.

O ikisi arasından önerim Cooler Master'dır fakat FSP markasına da yönelebilirsin.

Hocam Cooler Master tercih edilebilir. Daha güçlü. Gücün fazla olmasının size zararı olmaz. Sistemin çektiği kadar gücü aktarır.

O ikisi arasından önerim Cooler Master'dır fakat FSP markasına da yönelebilirsin.

Belirttiğim gibi Vatan'dan almak zorunda olduğum için FSP alamıyorum bende alabilsem alırdım. Yinede teşekkürler :).
Hocam Cooler Master tercih edilebilir. Daha güçlü. Gücün fazla olmasının size zararı olmaz. Sistemin çektiği kadar gücü aktarır.

Corsair nasıldır sizce Vatan üzerinde 587TL fiyatına 650W bir Corsair PSU var alınır mı?

Kanımca CoolerMaster daha kalitelidir, fakat hiçbiri üzmez. Bir ara CoolerMaster kullandığım için onu önermiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı