Cooler Master MWE V2 neden önerilmiyor?

Makaleler
1
Bu PSU neden önerilmiyor? Bu listeye bakınca gayet de yukarıda, tier B bölümünde yer alıyor. Sorunu nedir, neden önerilmiyor? Hatta bizim önerip durduğumuz Pylon bile tier C bölümünde.
@turkkomandosu @RPM

Son düzenleme:
Birisi kablolarını daha kalın yapıyorlar, bundan daha az ısınıyor tarzı bir şey demişti. :D Bunun ne olduğunu açıklarsanız da sevinirim. :/

PSU önerisi pek yapmam ancak ben de alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Sadece fanı biraz sesli ve bazı kişilerde cızırtı yapıyor.

Birisi kablolarını daha kalın yapıyorlar, bundan daha az ısınıyor tarzı bir şey demişti. :D

PSU önerisi pek yapmam ancak ben de alınabilir bir model olduğunu düşünüyorum. Sadece fanı biraz sesli ve bazı kişilerde cızırtı yapıyor.
Altta aslında not çekmişler. CW yapıldığını söylemişler ama bu almamak için sebep değil bence.

Birisi kablolarını daha kalın yapıyorlar, bundan daha az ısınıyor tarzı bir şey demişti. :D Bunun ne olduğunu açıklarsanız da sevinirim. :/

Onu yazan ne amaçlı yazdı bilmem. İnce kablo daha hızlı yıpranabilir. Kalın kablolar daha güvenli.

Fiyatı da Pylon ile aynı. Tier listesinde Pylon'dan daha üst yerde yer almış bir PSU kendileri. Hiç önerilmemesi garip biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı