- Makaleler
- 5
Fiyatını hak etmiyor, Core Reactor ve Seasonic Focus Plus Gold modelleri varken alınmaz.
Hocam Core Reactor 650W ile MWE V2 650W arasında dağlar kadar fiyat farkı var.Fiyatını hak etmiyor, Core Reactor ve Seasonic Focus Plus Gold modelleri varken alınmaz.
Yanlış gördüm kusura bakmayın.Hocam Core Reactor 650W ile MWE V2 650W arasında dağlar kadar fiyat farkı var.
![]()
Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 1.444,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yani dediğim gibi Pylon ile denk fiyatta. Bu arada verimliliğini de çok beğendim bu PSU'nun. 12V kanalından XPG Pylon 650W ile tamamen aynı performansı verebilen bir PSU.@jax teller fanboyu aynı fiyatlarda daha iyisi yoksa bunun önerilmemesi için sebep yok.
Berbat bir PSU değil ama bence Pylon varken alınmamalı.@Samotne Ciasteczka Siz ne düşünüyorsunuz?
Tier listesinde Pylon'un üstü bir seviyeye konulmuş bir PSU. Sorunları nedir?Berbat bir PSU değil ama bence Pylon varken alınmamalı.
:OTier listesinde Pylon'un üstü bir seviyeye konulmuş bir PSU.
Sorunu yok, sadece Pylon'u daha iyi buluyorum.Sorunları nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.