Cooler Master Nepton 240mm Pompa Sesi

GhuaRaa

Decapat
Herkese merhaba. 2016 yılı içerisinde Cooler Master Nepton 240mm model sıvı soğutucu ürünü Vatan Bilgisayar/İstanbul mağazasından aldım, ancak mevcut bilgisayar kasasına uymadığı için kullanamadım. Uzun süre kapalı kutu dolapta bekledi.

Yeni bir sistem topladım ve ürünler bugün elime ulaştı. Sistemi toplamayı henüz bitirdim, açma tuşuna bastım ve sıvı soğutucudan enteresan bir şıkırtı sesi geliyor. Pompadan geldiği gayet açık bir ses. Ürünü uzun zaman önce aldım ve faturasını bulamıyorum ancak 5 yıl garantili ve ürün sitesinde 2020 yılı 3. Aya kadar garanti kapsamında olduğu görülüyor.

Acaba ne yapmam gerekiyor, ürünü aldığım mağazaya gitsem yardımcı olurlar mı, ya da direk distribütör ile mi iletişim kurmalıyım. Basit çözümlere yönelik bir dünya video izledim ancak hepsi eski tarihli ve çözüm ile alakalı afaki bilgiler paylaşılmış ve bu yöntemler cihazın sorununu çözmedi. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar. İyi akşamlar.

@Cooler Master Türkiye

Screenshot_20190613-225135_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı