Cooler Master Rc-K380 nasıldır ?

Kasa orta düzeyde bence. Alınabilir. Güç kaynağı hakkında bilgim olsaydı daha çok bilgi verirdim.

Kardeşim sadece sormak istedim. Mikail fidan corsair 300R al dedi o yüzden sordum.

Kardeşim sadece sormak istedim. Mikail fidan corsair 300R al dedi o yüzden sordum.
Güç kaynağının 1 tane 8 pinlik ve bir tanede 6 oinlik güç girişi varsa sorun yok. Bu arada arkadaşım ben gelemiyorum. Kusura bakma. İşim çıktı. Vatan'da montaj yaptırabilirsin.

Mertcan Başel sistemi normalde yarın alacaktım bir sorun çıktı. O yüzden pazar günü almak zorunda kaldım. Pazar günü gelebilir misin ? Veya sistemi birlikte gidip alsak.

Mertcan Başel sistemi normalde yarın alacaktım bir sorun çıktı. O yüzden pazar günü almak zorunda kaldım. Pazar günü gelebilir misin ? Veya sistemi birlikte gidip alsak.
Ali eğer Dudullu şubesinden alırsan sana aynı gün montaj yapmaları için elimden geleni yaparım. Pazar günü mağzaya gidebiliriz.

Soğutucu konusunda biraz sıkıntı yaşarsınız, sığmıyor kasaya. Psu ve fanları gayet sessiz çalışır 1 senedir kullanıyorum. Ayrıca en az 2 tane daha fan almanız lazım hava sirkulasyonunu iyi sağlamak için. Kablo gizleme bölgeleri var, malzemesi gerçekten kaliteli ve kolay kolay eğilip bükülmüyor. Plexi cam olmasıda ayrı bir güzellik tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…