Levon abida devri boyle olmasi lazim dedi ama ben teretut.etim cpu la pup ayari devre gore ayar yaptim.aslinda otamatik zaten bu ayar aslinda isindikca devir yukselir
Kasam cooler master h500p ana kart x470 24 gb rem 2600x islemcide otamatikde ayni aslinda isindikca kendini yukselmesi ama.biz devir koyduk isde 40 50 diye devir koyduk
Kasam cooler master h500p ana kart x470 24 gb rem 2600x islemcide otamatikde ayni aslinda isindikca kendini yukselmesi ama.biz devir koyduk isde 40 50 diye devir koyduk
ASLINDA PUMP ayari devri yuzde yuz olmaliyimis daha iyi devir yapmasi icin
Bu ayarlarla sıcaklıklar yüksek olmadığı sürece oynamanızı tavsiye etmem, otomatikte kalması daha iyidir.
E simdi cpu pupm syse fan hepsini otamatikmi yapalim
Özel bir ayar yapmanıza gerek yok. Yanlış bir ayar yapmaktansa auto ayarda durması daha iyidir.
Ama bakin otamatik yaptim fan daha artik hizi arpm hizida arti busefer
ASLINDA PUMP ayari devri yuzde yuz olmaliyimis daha iyi devir yapmasi icin
E simdi cpu pupm syse fan hepsini otamatikmi yapalim
Ama bakin otamatik yaptim fan daha artik hizi arpm hizida arti busefer
Ve cpuda yuzde yuz oldu otamatik yapinca
Özel bir ayar yapmanıza gerek yok. Yanlış bir ayar yapmaktansa auto ayarda durması daha iyidir.
Hocam otamatik yaptim cpu pump system fani sesler cok arti ve arpm hizlarida cok yukseldi kendi ayarimda pcde yuke gore artiriyordu kendini ve pc baslatim cpu yuzde yuzde geziyir
Bu ayarlarla sıcaklıklar yüksek olmadığı sürece oynamanızı tavsiye etmem, otomatikte kalması daha iyidir.
Hocam otamatik yaptim ama fan hizlari arti ve bosa son hizda donmeye basaladi cpuda yuzde yuze cikti ve cpu pupm ve syse fan rpm.hizlari cok yukseldi kendi ayarima geri koydum otamatik bosa hiz li donderiuor bakin gorsele demin budan daha yuksekteydi fan hizlari cpu yuzdu
Auto ayarda dursun. Sıcaklığa göre ayarlasın kendini. Bir de PC bileşenlerinizi yazar mısınız çok hoşuma gitti de
Benim ayar sanirim.kesin ayar otamatik yapinca fanlar jet gibi dondu cpu yuzde yuzden inmedi bile smart fanin zarari olsa urticiler bunu koymaz bence devire gore artiyor