Cooler Master vs Logitech

Bosnak8

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ekipman almak istiyorum. Kulaklık, klavye, fare. Önerebilir misiniz?
Kafamda ki modeller
Cooler Master'ın aydınlatması çok hoşuma gitti ama bir yandan Logitech tam olarak oyuncu ekipmanı. Kararsızım. Kulaklık içinse iyi mikrofonlu bir model önerirseniz sevinirim. G203 veya Siberia 150, 200 olabilir. Görüş, düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master'ı klavye konusunda deneyim şansı bulamadım fakat Logitech'in ucuz klavyeleri dayanıklı oluyor. Mayıs 2016 gibi Logitech K120 aldım ve şu anda takır takır çalışıyor, Cooler Master'ı Technopat incelemesine baktığımda güzel gözüküyordu. Ama benim önerim G300s ve Logitech G105.

Son düzenleme:
Farede Logitech, klavyede Cooler Master tercih et derim ben. G302'nin altına düşmemeye çalış. Cooler Master'ın klavyesinde "mem-chanical" switch kullanılıyor. Standart switch'ten daha iyi.

A4 TECH Bloody A90 Öneririm çok kaliteli ve RGB ışıklandırmalı bir mouse tasarımı oldukça hoş ve kaliteli bir marka.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı