Cooler MasterKeys Lite Alınır mı ?

• Konuyu başlatan CxS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 3.746
Fiyatına göre bence alınabilecek tek ürün. Almayı düşünen varsa şans vermeliler. Kullanmadım ama çok kurcaladım internet üzerinde ve oldukça başarılı bir ürün. Blue Switch mekanik klavye kullanıyorum ve hissiyatıyla sesini seviyorum yoksa geçmeyi düşünebileceğim bir model olurdu. Benim etrafımdan Blue Switch sesini rahatsız olacak insan olmadığından sorun teşkil etmiyor ama bu herkes için geçerli bir durum değil. O yüzden ekonomi dostu olması ve başarılı bir ürün olması nedeniyle CM Masterkeys Lite düşünmeden tercih edilebilir.

Blue Switch sesini sevdiğimden ötürü ona en yakın ses olarak benim için mem-chanical klavye 1. si Razer Ornata idi ama bugün keşfettiğim bir klavye bu düşüncemi değiştirdi ama o da TR'de satılmıyor. O da CoolerMaster'ın Masterset klavyesi. Keşke TR'de Masterkeys Lite klavyeden çok pahalı olmayacak şekilde en azından Ornata'dan ucuz olacak şekilde satışa sunulsa. Değil mi @Cooler Master Türkiye :)

@tal1q

Kutu hasarlı bilgisi geçmiş. Ancak üründe sorun olmadığını belirtmiş.
Test edilmediği sürece güvensiz bir ilan.
Ayrıca kutusu zarar görmüş bahanesi ile ürünün fiyatı bu kadar düşmez. İllaki bir sıkıntı vardır.
Banada öyle geldi ama yinede bilen birine soriyim dedim.
Ürünün fotosu bu temize benziyo

Dosya Ekleri

• C33BAC15-9A97-4082-A8AA-F34804FF6070.jpeg
    C33BAC15-9A97-4082-A8AA-F34804FF6070.jpeg
    188,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
@tal1q
Cihazın ve kutunun her açıdan fotoğraflarını çeksin ve göndersin sana.
Kutu üzerinde oluşan hasarı görmen lazım ne durumda olduğunu.

Satışa konulmuş bu cihazı test etmek en sağlıklısı başka yolu yok alınacaksa.
Kutuda ciddi hasar olması veya olmaması fiyatı bu kadar düşürmez.
Kablosunda, tuş yapısında sorun olabileceğini düşünüyorum ben.
Ayrıca sıvı dökülmesi oluşmuş olabilir. Satış sebebi bu olabilir başka bahane üzerinden yola çıkarak.

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA

@tal1q
Logitech G103 modeline bakabilirsin. Çok para harcamadan 80 TL civarına alabiliyorsun denk gelirsen bu modeli.
Ancak benim gözümde pek iyi bir ürün değil.
Microsoft klavyeleri bile daha iyi geliyor bana bu ürüne karşılık olarak.
SteelSeries Apex 100 modeli var bütçene yakın olarak. Türkçe değil. Benim gözümde Cooler Master MasterKeys Lite modeli ile kıyaslanacak bir ürün değil.

Logitech g103 kullaniyodum kola döküldü bozuldu. Aksamlari kullanirken isikta olsun istiyorum.Apex 100almistim indirimden ama aksamlari karanlikta gözlerimi rahatsiz etti bide türkçe degildi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı