Fiyatına göre bence alınabilecek tek ürün. Almayı düşünen varsa şans vermeliler. Kullanmadım ama çok kurcaladım internet üzerinde ve oldukça başarılı bir ürün. Blue Switch mekanik klavye kullanıyorum ve hissiyatıyla sesini seviyorum yoksa geçmeyi düşünebileceğim bir model olurdu. Benim etrafımdan Blue Switch sesini rahatsız olacak insan olmadığından sorun teşkil etmiyor ama bu herkes için geçerli bir durum değil. O yüzden ekonomi dostu olması ve başarılı bir ürün olması nedeniyle CM Masterkeys Lite düşünmeden tercih edilebilir.
Blue Switch sesini sevdiğimden ötürü ona en yakın ses olarak benim için mem-chanical klavye 1. si Razer Ornata idi ama bugün keşfettiğim bir klavye bu düşüncemi değiştirdi ama o da TR'de satılmıyor. O da CoolerMaster'ın Masterset klavyesi. Keşke TR'de Masterkeys Lite klavyeden çok pahalı olmayacak şekilde en azından Ornata'dan ucuz olacak şekilde satışa sunulsa. Değil mi @Cooler Master Türkiye
Blue Switch sesini sevdiğimden ötürü ona en yakın ses olarak benim için mem-chanical klavye 1. si Razer Ornata idi ama bugün keşfettiğim bir klavye bu düşüncemi değiştirdi ama o da TR'de satılmıyor. O da CoolerMaster'ın Masterset klavyesi. Keşke TR'de Masterkeys Lite klavyeden çok pahalı olmayacak şekilde en azından Ornata'dan ucuz olacak şekilde satışa sunulsa. Değil mi @Cooler Master Türkiye