Coolermaster Masterkeys Lite L vs Corsair K55

AliBey2x

Decapat
Coolermaster Masterkeys Lite L vs Corsair K55 ayni fiyattalar.
Hangisi kazanir?

Çözüm
Cooler Master Masterkeys Lite

Artıları: Mekanik hisli ve RGB'si daha iyi.

Eskileri: Bilek desteği yok, medya tuşları yok.

Corsair K55

Artıları: Bilek desteği, medya tuşları ve iCUE desteği.

Eksileri: Mekanik hisli değil ve 3 bölgeli RGB.

Senin tercihin önemli.
Bir önceki klavyem K55 idi ve kesinlikle gayet iyi bir ürün. Multimedya tuşlarının olması da ayrıca beğendiğim bir özellik. Çıkarılıp takılabilen bilek desteğini hiç kullanmadım fakat gerçekten farklı bilek türleri için böyle bir eklenti koymaları hoşuma gitti. Kutulaması, paketlemesi güzeldi. Ayrıca üstündeki Piano black parça kolayca çizilebiliyor fakat dikkatli kullanırsanız klavye'ye Premium bir hava katıyor.
Masterkeys Lite L daha önce kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim fakat kötü bir yorum görmedim.

Cooler Master Masterkeys Lite

Artıları: Mekanik hisli ve RGB'si daha iyi.

Eskileri: Bilek desteği yok, medya tuşları yok.

Corsair K55

Artıları: Bilek desteği, medya tuşları ve iCUE desteği.

Eksileri: Mekanik hisli değil ve 3 bölgeli RGB.

Senin tercihin önemli.

Çözüm
Corsair K55'i 1 ay kadar kullandım ve gayet güzel bir klavyeydi. Multimedya tuşlarını ise ilk bu klavyede tanımış oldum ve cidden değişmez bir parça gibi geliyor bana. @SirYakup'un dediği gibi ben de bilek desteğini kullanan birisi değilim ama bu bir artı olarak gözükebilir. İki ürün de yarı RGB gibi çünkü sadece belirli kısımlarda renk değişimleri mevcut. Benim ilklerim bu klavyedeydi ve bu klavyede de anlamış oldum ki full RGB bile olsa RGB o kadar da çok önemli bir şey değil. Yani seçim sana kalmış durumda.
Ha bu arada Corsair'in kendi programı cidden taktir edilecek cinsten. Şahsen ben pek kullanmıyorum ama makro atamaları için çok ideal ve klavye makro tuşları da içeriyor. Bu konuda seni uyarmalıyım ben alışana kadar ESC yerine elim makroya falan kayıyordu :D Ama alışınca geçecek bir şey diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı