CoolerMaster MB511 RGB Kasa Fan Bağlantıları

DeadricSX

Hectopat
Arkadaşlar kasa ve fanlarla ilgili bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim.
Kasa Cooler Master MB511 RGB
Anakart ASUS TUF B450M PLUS -Gaming

Kasanın önündeki 3 fan RGB'li ama ASUS Aura'da gözükmüyor. Belli ki sadece PSU'ya bağlanmış bir şekilde gönderilmiş. (İtopyadan aldım)
Ben bu 3 fana ek olarak üst tarafa 2 fan daha alacağım. Bunları anakarta ve PSU'ya nasıl bağlarım, bağlarken tek portta toplayabilir miyim? Kontrollerini nasıl sağlarım?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasa var bende de b450 gaming plus ile, ben her parçayı kendim aldım kurdum, kasayla beraber kontrolcü geliyor. Renkler filan o kontrolcüyle değiştiriliyor. Ama anakartında jrgb isimli 4pinli giriş varsa fanları 3->1 şekline getiren kabloya takıp o pine takarak rgbleri kontrol edebilirsin. Kasayı açman gerekir muhtemelen. Ekstra olarak şunu sormak istiyorum, benim kasada ki 4 fan da coil whine vari ses çıkarıyor tızzz diye. Bu ses sizinkilerde de var mı?

Aynı kasa var bende de b450 gaming plus ile, ben her parçayı kendim aldım kurdum, kasayla beraber kontrolcü geliyor. Renkler filan o kontrolcüyle değiştiriliyor. Ama anakartında jrgb isimli 4pinli giriş varsa fanları 3->1 şekline getiren kabloya takıp o pine takarak rgbleri kontrol edebilirsin. Kasayı açman gerekir muhtemelen. Ekstra olarak şunu sormak istiyorum, benim kasada ki 4 fan da coil whine vari ses çıkarıyor tızzz diye. Bu ses sizinkilerde de var mı?

Bende hiç bir sıkıntı yok ses konusunda.
Bu hazır kurulumda vermişler midir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı