CoolerMaster MH530 vs James Donkey

Bu kulaklığada bakabilirsiniz Rampage evet ama James Donkeyden iyidir. Kullanıcı yorumları genelde iyi Youtube yayıncılarından kullananlarda var Kozmik Karınca bu kulaklığı kullanıyor ve her defasında iyi yorumlar yapıyor. Ancak bütçenizi aşabilirseniz Corshair Hs50 tercih edebilirsiniz.
Captcha Verification

@Alataria

MSI tasarımını birebir kopyalamışlar. Bunun yanında bu ürünler aynı fabrikalarda üretiliyor. Aralarında kalite farkı yok. Sadece Everest uzun süredir pazarda olduğu için farklı sanılıyor. Youtube kanalları ve yayıncılar ürünler kaliteli olduğu için kullanmıyor. Reklam ve tanıtım amacıyla verildiği için kullanıyor.

Kozmik Karıncayı takip ediyor musunuz bilmem ama ben çok eskilerden beri biliyorum kendisini o zamanlardan beri bu kulaklığını kullanıyor yani kimse onu bilmezkende aynı kulaklığı kullanıyordu kendi cebinden verdiği para ile aldığı kulaklık yani reklam tanıtım maksatlı değil. Tercih meselesi tabiki çok iyi bir kulaklık değil ama fiyat aralığında tercih edilebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı