S
Silinen üye 266150
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba lafı dolandırmadan direkt konuya gireyim.
Sistemim:
Şuanda stok fan kullanicisiyim sıcaklık değerleri ve overclock isteğim nedeni ile iyi bir sıvı soğutmaya yönelmek istedim F/P olarak incelediğimde Cooler Master'ın Masterliquid 240 l modelini gördüm ve incelemelerim sonucu hoşuma gitti. Kasam üst tarafta 240mm on tarafta 360 mm radyatör desteği sunmakta benim genel olarak sorum şu:
1. Bu alacağım sıvı soğutma 5 GHz OC ile sıcaklık açısından sorun yaratır mı?
2. Sıvı soğutma kasaya uyacak mıdır?
3. Konumlandırma nasıl yapılmalı üst tarafa mi yoksa on kısıma mı konumlandirilmali.?
4. Sıvı sogutmalar 1, 1.5 sene sonra su koyveriyorumuş bunun doğruluk payı nedir sıvı soğutma uzun ömürlü müdür?
İyi forumlar dilerim.
Sistemim:
- Anakart: ASUS Prime Z370 p II
- İşlemcim: İ5 9600K
- RAM: Corsair Vengeance RGB 3000 MHz
- Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060
- SSD: 240 GB KİNSTON A1000 NVMe M.2
- HDD: TOSHİBA 3.5 HDD 1 TB
- PSU: FSP 700 Watt
- Kasam: Corsair 275R
Şuanda stok fan kullanicisiyim sıcaklık değerleri ve overclock isteğim nedeni ile iyi bir sıvı soğutmaya yönelmek istedim F/P olarak incelediğimde Cooler Master'ın Masterliquid 240 l modelini gördüm ve incelemelerim sonucu hoşuma gitti. Kasam üst tarafta 240mm on tarafta 360 mm radyatör desteği sunmakta benim genel olarak sorum şu:
1. Bu alacağım sıvı soğutma 5 GHz OC ile sıcaklık açısından sorun yaratır mı?
2. Sıvı soğutma kasaya uyacak mıdır?
3. Konumlandırma nasıl yapılmalı üst tarafa mi yoksa on kısıma mı konumlandirilmali.?
4. Sıvı sogutmalar 1, 1.5 sene sonra su koyveriyorumuş bunun doğruluk payı nedir sıvı soğutma uzun ömürlü müdür?
İyi forumlar dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: