CoolerMaster seidon 120V Mastercase 5 uyumu

Delidoktor

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar coolermasterın mastercase 5 kasasını almak istiyorum . Pro olmayan modelini ! . Bu modele coolermaster sedion 120 v takabilr miyim ? Tavsiyeleriniz nelerdeir ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla takabilirsin. Birde benden sana bir öneri bende aynı soğutucuyu kullanıyorum ve radyatör üzerindeki vida yerleri çok dandik olduğu için belli bir zaman sonra yalama olmaya başlıyor. Onun için çok sök tak yapmayın.

Evet uyumludur, egzoz fanını çıkartıp radyatörü tak, ardından fanı dışarı hava verecek şekilde radyatörün üzerine montajla.

exp1.png

Şekil A :

81+2WHu6HGL._SL1280_.jpg

i5 6600k - z170a pro gaming - msı gtx970 yada öneriye göre saphre r9 390 tri-x nitro oc de olabilr . (tartışmaya açık) 2 adet corsair 140 mm fan - coolermaster mastercase 5 - corsair cx 80 plus 750 watt - gskill ripjasv ddr4 ram . bu sistemi toplamayı düşünüyorum ama önerilerede . sıvı soutma olarakda sedion 120 v yi düşünüoyrum

Bütçe belirmelisiniz ki ona göre öneri yapsın. 50TL ye de var 3000Tl ye de var.

haklısın özür idlerim . 600 tlye kadar bir bütçe ayırabilrim sıvı soğutmaya

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı