Selamlar. Kasamın cam kapağını çıkarınca 4-7 derece sıcaklık düşüşü oluyor. Ben de kapsamlı değişiklik yaparak soğutma performansını artırmak istiyorum ki kapak açmama gerek kalmasın.
Ayrıca MA410p işlemci soğutucum çok gürültülü çalışıyor. Üstelik 81'i görüyor sıcaklık Ryzen 3600'de. Onun da fanını ve termal macununu değişmek istiyorum.
Kasam CoolerMaster TD500 mesh. Önde 3 adet kendi fanı var. Arkada bir adet Corsair AF120 1100 RPM fan, üstte bir adet Xigmatek Solar Eclipse fan var.
Ben bunları iptal edip üste üç adet ve arka çıkışa 1 adet şu fanı
www.gelbura.com
İşlemci soğutucuma da 2 adet şu fanı
takmak istiyorum. Gerekirse de cama delikler açtırmak istiyorum. Sizce tüm masrafa değer mi? Kayda değer bir serinleme elde eder miyim? Kasanın kendi ön fanlarını değişmeme gerek var mı?
Öneri ve yorumlarınızı çok merak ediyorum. Kasa içi görselleri de ekliyorum.
Ayrıca MA410p işlemci soğutucum çok gürültülü çalışıyor. Üstelik 81'i görüyor sıcaklık Ryzen 3600'de. Onun da fanını ve termal macununu değişmek istiyorum.
Kasam CoolerMaster TD500 mesh. Önde 3 adet kendi fanı var. Arkada bir adet Corsair AF120 1100 RPM fan, üstte bir adet Xigmatek Solar Eclipse fan var.
Ben bunları iptal edip üste üç adet ve arka çıkışa 1 adet şu fanı
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com
İşlemci soğutucuma da 2 adet şu fanı
takmak istiyorum. Gerekirse de cama delikler açtırmak istiyorum. Sizce tüm masrafa değer mi? Kayda değer bir serinleme elde eder miyim? Kasanın kendi ön fanlarını değişmeme gerek var mı?
Öneri ve yorumlarınızı çok merak ediyorum. Kasa içi görselleri de ekliyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: