MehmetCan06
Centipat
Merhabalar, çorap giymeyince elim ve ayağım çok terliyor ama giyince normale dönüyor. Bu yaz kış böyle. Nedeni nedir ve çözümü nedir?
Ne zamandan beri var? Öncesinde doktora gittiniz mi? Uyurken de mi böyle?Merhabalar, çorap giymeyince elim ve ayağım çok terliyor ama giyince normale dönüyor. Bu yaz kış böyle. Nedeni nedir ve çözümü nedir?
Uyurken bazen oluyor bazen olmuyor. Bayadır böyle birşeyle uğraşıyorum doktorada hiç gitmedimNe zamandan beri var? Öncesinde doktora gittiniz mi? Uyurken de mi böyle?
Şeker hastalığı var mı? Kilonuz nasıl? Mutlaka doktora gidin. Geçmiş olsun.Uyurken bazen oluyor bazen olmuyor. Bayadır böyle birşeyle uğraşıyorum doktorada hiç gitmedim
Özellikle gece terlemesi sıkıntılı dediğiniz gibi.İnsanları korkutmayın. El ve ayak terlemesi şikayetleriyle endokrin bölümüne gittim. Hiçbir şey yapmasam bile ellerim avuç içim terliyordu. Çorap giyip giymemem fark etmiyor terliyordu. Sonuç olarak gerekli kan testleri yapıldı. Bir problem yokmuş Dr. Sizinde koltuk altınız terlemiyordur dedi doğruydu. Her insanın terleyecek bölgeleri farklı olabiliyor. Çoraplarınızı %100 pamuk tercih etmeniz bu konuda az da olsa yardım edecektir.
Not: Her terleme masum değildir. Gece terlemesi dikkat edilmesi gereken önemli husustur.
Göğüsde batma ve terleme kötü bir şey.İnsanları korkutmayın. El ve ayak terlemesi şikayetleriyle endokrin bölümüne gittim. Hiçbir şey yapmasam bile ellerim avuç içim terliyordu. Çorap giyip giymemem fark etmiyor terliyordu. Sonuç olarak gerekli kan testleri yapıldı. Bir problem yokmuş Dr. Sizinde koltuk altınız terlemiyordur dedi doğruydu. Her insanın terleyecek bölgeleri farklı olabiliyor. Çoraplarınızı %100 pamuk tercih etmeniz bu konuda az da olsa yardım edecektir.
Not: Her terleme masum değildir. Gece terlemesi dikkat edilmesi gereken önemli husustur.
Kilom 63 olması lazım. Şekerim var mı bilmiyorum. Doktora gitmek için hazırlanıyorumŞeker hastalığı var mı? Kilonuz nasıl? Mutlaka doktora gidin. Geçmiş olsun.
Bizim aileden kimse yok. Bir tek bende var. Enteresan bir durum.Ben de terliyorum. Amcam ve halamda da var. Çok terlememin sıkıntısı yok fakat rahatsız ediyor. Bunun için ter bezlerinin alınması gerekiyormuş. Bir bunun için ortalığı velveleye vermeyin. Genetik olarak gelebilir.
Geçmiş olsun, mutlaka doktora gidin.Kilom 63 olması lazım. Şekerim var mı bilmiyorum. Doktora gitmek için hazırlanıyorum
Bizim aileden kimse yok. Bir tek bende var. Enteresan bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.