Corasir K70 TKL Champion vs SteelSeries Apex 7 TKL

yigitvvv

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni klavye alacağım ve 1. Corsair K70 RGB pro Cherry MX Red İngilizce RGB mekanik Gaming klavye.
2. SteelSeries Apex 7 TKL hangisini almalıyım? İkisi de güzel SteelSeries'de ekran var ama sizce hangisi? Yada önerdiginiz varmı bütçeye göre bütcem 2900

Son düzenleme:
Merhaba, ben yeni klavye alacağım ve 1. Corsair K70 RGB Pro Cherry MX Red İngilizce RGB mekanik Gaming klavye.
2. SteelSeries Apex 7 TKL hangisini almalıyım? İkisi de güzel SteelSeries'de ekran var ama sizce hangisi? Ya da önerdiginiz var mı bütçeye göre bütçem 2900

Bende Apex 5 var, ekranını pek kullanmıyorum bir heves edip almıştım bende. Ama gerçekten kaliteli ürün yapmışlar malzemesi olsun tuşları olsun gerçekten güzel bir klavye. Ekranını pek kullanmıyorum dedim ama ben orayı sistem kullanımını(RAM-GPU-CPU) gösteren bir yazılım var onu koydum o bilgileri ısıyı filan sırayla gösteriyor, bazen oyunlarda işe yarıyabiliyor tabii, donmaların vs. sebebinin oyundan mı sistemden mi kaynaklandığını anlama açısından, başka pek çok şeyde koyabilirsiniz şimdi tamamını bilmiyorum ama GIF veya logolar örnek. Bence seçiminizi malzeme kalitesine göre yapın.

Son düzenleme:
Bende Apex 5 var, ekranını pek kullanmıyorum bir heves edip almıştım bende. Ama gerçekten kaliteli ürün yapmışlar malzemesi olsun tuşları olsun gerçekten güzel bir klavye. Ekranını pek kullanmıyorum dedim ama ben orayı sistem kullanımını(RAM-GPU-CPU) gösteren bir yazılım var onu koydum o bilgileri ısıyı filan sırayla gösteriyor, bazen oyunlarda işe yarıyabiliyor tabii, donmaların vs. sebebinin oyundan mı sistemden mi kaynaklandığını anlama açısından, başka pek çok şeyde koyabilirsiniz şimdi tamamını bilmiyorum ama GIF veya logolar örnek. Bence seçiminizi malzeme kalitesine göre yapın.

Yani hangiisini öneriyorsunuz

Razer Huntsman V2 Tenkeyless

Ah hocam dün tam sipariş verecektim, linkteki Apex Pro'yu neyse dedim yarın veririm 2900₺'dan 4200₺ olmuş :( Corsair K70 pahalanmadan onu sipariş verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı