Core 2 6320 için ekran kartı önerisi

BirgunL

Centipat
Daha fazla  
APU sistem kullanıyorum fakat ekran kartı da takmayı düşünüyorum.
Ekran kartını alma amacım sadece işlemcide olan yükü azaltmak ve Minecraft da olan FPS'imi yükseltmek.

Bütçe: 800 TL.

750 Ti'ya da RX460 bulabilirsiniz darboğaz yaşancaktır ama göze alınabilir değer 775 soket işlemciler ucuz olur sonradan değiştirirsin.

750 Ti'ya da RX460 bulabilirsiniz darboğaz yaşancaktır ama göze alınabilir değer 775 soket işlemciler ucuz olur sonradan değiştirirsin.
Malesef söylediğiniz 2 modelde bilgisayarımda uyumsuz DDR2 ekran kartı istemiştim fakat 2 modelde DDR5 daha farklı model söylerseniz sevinirim

Malesef söylediğiniz 2 modelde bilgisayarımda uyumsuz DDR2 ekran kartı istemiştim fakat 2 modelde DDR5 daha farklı model söylerseniz sevinirim
RAM DDR'ı ile ekran kartındaki DDR farklı şeyler. İlla DDR2 isterseniz maksimum ATI Radeon HD 4650 önerebiliriz.

O işlemciye en fazla GT 730 öneririm darboğazsız olarak, darboğaza katlanacaksanız 750 Ti ve RX 460.

Anakartın AGP devrinden kalmadıysa o kartlar anakartına takılır.

Ekran kartında GPU girişinin dibinde koskoca DDR2 ONLY yazıyor bende riske atmamak için DDR2 ekran kartlarına yöneldim hem işlemci ile daha uyumlu çalışır

Hemen önerini gözden geçiriyorum

Ekran kartında GPU girişinin dibinde koskoca DDR2 only yazıyor bende riske atmamak için DDR2 ekran kartlarına yöneldim hem işlemci ile daha uyumlu çalışır.

Hemen önerini gözden geçiriyorum.

Dostum ekran kartlarında port sürümü GDDR olarak yazılır RAM için belirtilmiş olabilir DDR2 sistemlere 3090 takan insanlar da var e tabii sen daha iyi bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…