Konyalı Bilgisiyarcı
Centipat
1500 en fazla hocam.
Hocam 1500 liraya R7 240 saçmalığın saçmalığı olur bence. İkinci elden 350-400TL'ye çok rahat bulabilirsiniz R7 240.
1500 en fazla hocam.
Anladım hocam. Izoly alırsam çok fark olur mu? Veya 100 FPS kadar kaybeder miyim?Hocam 1500 liraya R7 240 saçmalığın saçmalığı olur bence. İkinci elden 350-400TL'ye çok rahat bulabilirsiniz R7 240.
Anladım hocam. Izoly alırsam çok fark olur mu? Veya 100 FPS kadar kaybeder miyim?
Hocam ne anlamda verilmez? Yani akşam olunca bir açıklama yapmam gerek karar vermeleri için.Çok bir şey fark etmez 3-4 derece daha fazla 3-5 FPS daha az olur ama hocam tekrardan söylüyorum R7 240'a 1500TL verilmez paranıza yazık.
Hocam ne anlamda verilmez? Yani akşam olunca bir açıklama yapmam gerek karar vermeleri için.
Hocam zaten Valorant GTA 5 falan girmeyeceğim. Sadece Roblox, Minecraft gibi oyunlarda düşük ayarlarla 100-300 arası FPS almak istiyorum.Hocam performansı verilen paraya değmez ama yine de sizin kararınız.
@Yener K. hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam açar mısınız?İkinci el Asus, MSI daha iyi olur. Izoly güven veren bir marka olmaz.
Hocam açar mısınız?
Anladım. Peki hocam zorlamaya çalışırım da ailemi güvendiğiniz bir 2. el sitesi var mı kargo ile gönderen?Izoly nasıl bir markadır?
Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.