Core 2 Duo 6320 sisteme yükseltme

alpozan6732

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba iyi forumlar...

Benim bilgisayarım yaklaşık 10 senelik bir masaüstü bilgisayar sistem özellikleri düşük ve lise 3 öğrencisiyim üniversitede laptop alıcam. İnşallah ama şuanlık masaüstü bilgisayarımda cs go türü oyunları kasmadan oynamak istiyorum. CS go'da grafik ayarları en düşük ve en düşük çözünürlükte falan 25 fps 15fps çok nadir 35fps görüyorum...

Sistem özellikleri:(Fazla bilgim yok özelliklerden pek anlamam)

Anakart : Asus p5b-mx
ram :2.5gb ddr2 olması lazım sanırım 550 yada 600mhz gibi birşeydi(normalde bilgisayarın 1gb ramı vardı 512-512 2tane ram takma yeri var bende 2gb ram alıp 512lerin tekini çıkarmıştım ve 2.5 gb olmuştu)

İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz 1.86GHz
Ekran kartı : GeCube Radeon X1550 yaklaşık toplam bellek 1278mb , geçerli görüntü modu 1440x900 (32bit) (60Hz)

Bu arada başlata dxdiag yazdığımda sistem yazan sekmede bellek diyor 2560mb yazıyor.
Directx sürümü DirectX 11 yazıyor.

Şimdi asıl konuma gelicem ben bu bilgisayarla gta 5gibi bir oyun oynamayı beklemiyorum. Zaten öyle bir bilgisayar içinde yeni bir bilgisayar parası çıkar diye düşünüyorum ben cs go da ve bunun tarzı oyunlarda şöyle güzelinden kasmayacak bir şekilde oynamam için ekran kartı alsam yeter mi yoksa ekran kartı alınca RAM ve anakartıda değişmem gerekir mi ? Değişirsem bana maliyeti ne olur lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler bu arada. Alacağımı önerdiğiniz şeylerin markalarını belirtirm isiniz yasak değilse? Teşekkürler tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana şöyle söyliyim R7 240 ile bir problem olacağını düşünmüyorum. Ben de lise 3 öğrencisiyim ve de şuanlık ekran kartı aldım. Sistemim eski olmasına rağmen beni idare ediyor. R7 240 takarak fiyatı 190 ile 200 arasında olması lazım. İdare edebilirsin.

Bu ekran kartını almam yeterli olacak mı? Bunun yanında bir de 4GB RAM 533MHZ almayı düşünüyorum bu ikisiyle kasmadan oynar mıyım? Bir de senin dediğin ekran kartını benim anakartım destekler mi?

İkisi de olabilir fakat ben bu ekran kartının yanında 4GB RAM 533MHZ almayı da düşünüyorum. Alacağım RAM'ler bu ekran kartı ve anakartımla uyumsuzluk yapar mı?

RAM'ler DDR2 olacak bu ikisini alıp bilgisayarıma takacağım. Umarım istediğim performansı alabilirim. Teşekkürler. Bunların dışında öneriniz varsa hala bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı